Nieuw

Kunnen we iets leren van de Joden?

Kan het zijn dat Israël in feite in vele opzichten een voorbeeld voor ons is – ongeacht wat wij in detail over die staat denken? Kunnen we iets leren van de Joden?

We zien het Midden-Oosten voornamelijk als een groot probleemgebied en niet meer dan een bron van constante vluchtelingenstromen waarvan verwacht wordt dat we ze met voedsel en onderdak zullen ondersteunen. Maar te midden van al die shithole-landen is er een kleine staat die ons in veel opzichten met hoop zou moeten vullen.

Een etnostaat ongeveer de grootte van Nederland, met muren eromheen, met raciale wetten en een oneindige loyaliteit aan de mensen die deze staat vertegenwoordigt. Dit alles zonder een opgeheven wenkbrauw van onze media. Er zijn dingen die problematisch zijn met de genoemde staat, maar dat is niet waar we ons op moeten richten, maar wat we ervan kunnen leren. We moeten van iedereen wijzer worden die erin slaagt iets voor elkaar te krijgen.

Deze staat waar we van kunnen leren is natuurlijk Israël. Het jodendom is niet alleen een religie, maar ook een ras. “Joods is degene die wordt gebaard door een Joodse moeder”, dus je kunt net zoveel Joods als Nederlander worden.

Maar de Joden zijn naïef geweest en hebben in het verleden immigranten de mogelijkheid gegeven om hun eigen joodse identiteit te definiëren, wat er op zijn beurt toe heeft geleid dat er vandaag de dag ongeveer 400.000 Russischtalige mensen in Israël zijn die eigenlijk geen Joden zijn.

In Israël onderwerpt men tegenwoordig dan ook mensen die in het huwelijksbootje willen stappen aan DNA-testen. Personen waarvan het Joodse bloed in twijfel wordt getrokken, moeten genetische testen ondergaan. Joden mogen niet met niet-Joden trouwen, en vandaag de dag is het met een vrij simpele test gemakkelijk om te zien welk ras mensen zijn, en niet zijn.

Moeten wij hetzelfde doen? Na een paar decennia van kolonisten uit het midden-Oosten hebben wij niet de luxe van 400.000 Arabisch sprekende niet-Nederlandse mensen in ons land, ze zijn met veel meer. Velen van hen werken om voor zichzelf en hun rasgenoten politieke macht te verwerven. Niets vreemds aan, het vreemde is dat wij het voor hen mogelijk maken. Daar moeten we een einde aan maken.

Er zijn genetische kenmerken die gemeenschappelijk zijn voor alle mensen uit ons deel van de wereld. Er zijn andere kenmerken die men als Noordeling in feite niet bezit. Een DNA-matrix die aantoont of je Nederlander bent of niet moet voor een geneticus kinderspel zijn om te ontwikkelen. Het slagen voor een DNA-test zou een redelijke eis moeten zijn voor het staatsburgerschap en de volgende stap om het Nederlandse volk in bijvoorbeeld het parlement te vertegenwoordigen.

Natuurlijk kun je in Nederland wonen, ook als je niet Nederlands bent. Daar is niks mis mee. Maar misschien zou je niet mogen stemmen als je geen Nederlander bent, geen politiek mogen bedrijven en in bepaalde beroepen werken als men in feite geen Nederlander is? De rechtsspraak en wetshandhaving zijn onder andere voorbeelden van professies die mijns inziens in Nederland uitsluitend door Nederlanders zou moeten worden uitgeoefend.

Het politieke landschap verandert overal ter wereld. We kijken uit naar nieuwe en betere leiders in veel landen en we werken hard om aandacht te besteden aan verschillende problemen en oplossingen, aan de bewustwording van verschijnselen als cultureel marxisme en dergelijke. We zien Israël zelden als een bron van inspiratie, maar misschien moeten we dat wel doen?

Zo is er vorig jaar bijvoorbeeld een nieuwe wet in het leven geroepen die stelt dat alleen Joden zelfbeschikking hebben in Israël. Eigenlijk zegt de Engelse term “self-determination” meer dan zelfbeschikking, het gaat om het kunnen definiëren van zichzelf, maar “zelfdefiniëren” staat nog niet in het woordenboek (Taalraad, leest u mee?).

Ook wij Nederlanders moeten het recht nemen om onszelf als mensen te definiëren en de macht over ons eigen lot in handen te nemen. Niemand anders zal onze zaak behartigen als we niet zelf het recht daartoe nemen.

Velen hebben een zeer zwart-wit beeld van Israël. Sommigen aanbidden het, anderen kunnen alleen de nederzettingen zien, de bombardementen op Gaza en hoe hun acties leiden tot de migrantenstromen die wij vervolgens moeten verzorgen. Open in plaats daarvan een beetje je ogen. Waarom kiezen voor een partij in een conflict dat ons niet raakt? Overdenk en leer, maar doe een stapje terug.

Een etnostaat met raciale wetten, het script is er, en als zij dat kunnen, waarom wij dan niet?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Kunnen we iets leren van de Joden?

 1. Veel meer afkomst gerelateerde tweets bij deze twitteraar:

  Like

 2. En al die zwarte stipjes? Wat zijn dat dan?
  Negers?

  Liked by 1 persoon

 3. Goed artikel. We kunnen van de staat Israël waar het de behandeling van de eigen bevolking betreft. IK denk hier vaak aan als ik de rotzooi zie die migranten aanrichten.
  Maar de NSDAP in Duitsland bracht dit ook naar voren en naar mijn mening duidelijker. Bekijk hier de 25 punten van het manifest van de NSDAP en let met name op punt 4, 5 en 6:

  4 Alleen degenen die onze landgenoten zijn, kunnen burgers worden. Alleen zij die Duits bloed hebben, ongeacht hun geloofsbelijdenis, kunnen onze landgenoten zijn. Daarom kan geen enkele Jood een landgenoot zijn.

  5 Degenen die geen burger zijn, moeten in Duitsland wonen als buitenlanders en moeten onderworpen zijn aan de wet van vreemdelingen.

  6 Het recht om de regering te kiezen en de wetten van de staat te bepalen, komt alleen toe aan de burgers. We eisen daarom dat geen enkel openbaar ambt, van welke aard dan ook, in de centrale overheid, de provincie of de gemeente, wordt gehouden door iemand die geen staatsburger is.

  https://www.scrapbookpages.com/DachauScrapbook/25Points.html

  Like

 4. syberspees // februari 10, 2019 om 11:00 //

  Iets waar ik altijd mijn vraagtekens bij heb gehad is het “joodse ras” Hoe moet ik kunnen zien of iemand joods is, waar blijkt dat uit? Of had Hitler dan toch gelijk ? Met diens rassenwetten, maar niet iedere jood heeft enorme oren en neus Of aparte wimpers? Deze kenmerken benoemen is toch racistisch? Ik heb op school begrepen dat er niet iets is als een joods ras maar dat we dit gegeven de joden gunden vanwege de oorlog
  Kan iemand hier wat licht doen schijnen?

  Like

 5. CurvedAir Bellair // februari 10, 2019 om 11:33 //

  @Syberspees.

  Biologisch gezien schijnen er geen mensenrassen te bestaan, althans volgens een discussie op een bekend forum. Anderzijds zijn er enorme verschillen: Zoeloe’s zonder enig benul van wat dan ook leven gelijktijdig met Westerse atoomgeleerden.

  Zou je toch uitgaan van 4 mensenrassen, dan vormen de Joden geen apart ras, maar maken deel uit van het midden-Aziatische ras. Joden zijn dus een soort Arabieren.

  Doch ik erken dat het een moeilijke discussie is, waarbij meerdere inzichten mogelijk zijn.

  De oorsprong van de mens is in nevelen gehuld en wellicht moeten we daar eerst meer over weten voordat we definitieve uitspraken kunnen doen.

  Like

 6. Joden mogen niet trouwen met Niet- Joden om het RAS??? Zuiver te houden en moeten tegenwoordig hun DNA laten keuren om als Jood/Jodin geaccepteerd te worden.
  HOE BEDOEL JE DISCRIMINATIE.

  Like

 7. De Joden zijn al eeuwen bezig om beter te worden van andere mensen een dat gaat ze goed af,
  Zitten in elke belangrijke Politieke Partij.
  Zijn altijd voorzitter op belangrijke posten.
  Bezitten haast alle banken en geldstromen
  Op de wereld.
  Zitten in elke Multinational op de wereld.
  Financierde zo wel Hitler als Amerika en Engeland tijden de tweede wereld oorlog en dwongen daarbij af dat zij wat nu Israel is wilden hebben wat ook lukte en dat de Palestijnen moesten verdwijnen.
  Samenvattend een heel gevaarlijk volk die Joden zonder enige vorm van MORAAL.

  Like

 8. zie ook de schurken Georges Soros,Rothschild ,Rckefeller,Goldman Sachs,Morgans,Kuch Loebs,Wartburgs,Lazrds,Wartburgs ,Warren Buffet enz en niet te vergeten Bill Gates zei bepalen hoe de wereld zich moet gedragen en hebben alles onder kontrole daarom hun woede tegen Poetin waar ze geen vat op krijgen.

  Like

 9. @Sloffeslippert // februari 10, 2019 om 12:42 // Helemaal gelijk … maar ze flikken het wél! Alleen jammer dat jij en ik daar direct zeer negatieve gevolgen van ondervinden.

  Like

 10. Republikein // februari 11, 2019 om 05:27 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s