Nieuw

Jean-Marie Dedecker: ‘Ik heb het stilaan gehad met die groene progressieve haarkloverij’

Ik krijg een indigestie van het groene proefballonnenblazersensemble dat elke dag een nieuwe zeurstok vindt om op te kauwen en per wet wil opleggen hoe ik moet leven. Voor de spijbelaars hou ik het bij de wijze woorden van diezelfde Richard Tol: dat ze beter hun best zouden doen op school, voor ingenieur zouden studeren en later iets zouden uitvinden waardoor de Indiërs en de Chinezen minder uitstoten.

Onze patatten werden geschild op krantenpagina’s, en de resterende bladzijden dienden als Wc-papier. We dronken melk uit flessen die gespoeld werden en opnieuw gevuld en overleefden de bacteriën. Onze uitsloofmoeders kookten de was en hingen die te drogen aan de wasdraad, van menstruatiedoeken tot babyluiers. Deze generatie vervuilende ouders heeft ervoor gezorgd dat de spijbelaars van deze wereld in pampers opgevoed werden, en van een nooit geziene welvaart kunnen genieten.

Knack >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Jean-Marie Dedecker: ‘Ik heb het stilaan gehad met die groene progressieve haarkloverij’

 1. samanema@ziggo.nl // februari 10, 2019 om 16:40 //

  Bij taal en beeld van Timmermans moet ik de laatste tijd steeds denken (helaas): dorpsgek..

  Like

 2. Ik vraag mij af of die zelfde kinderen wel weten hoe bijvoorbeeld hun mobieltjes worden gemaakt. En zo ken ik er nog wel een paar.

  Like

 3. Voor McDonalds doe je alles.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s