Nieuw

Italiaanse vicepremiers schieten met scherp op centrale bank

Matteo Salvini en Luigi Di Maio houden de instelling verantwoordelijk voor schandalen in de banksector waardoor duizenden Italianen hun spaargeld verloren. Met de belofte die spaarders te compenseren dagen ze Europa uit.

De Italiaanse vicepremiers Matteo Salvini en Luigi Di Maio zakten zaterdag af naar Vicenza, een stad zowat 60 kilometer ten westen van Venetië. Ze hadden er afspraak met voormalige klanten van Banca Popolare di Vicenza en Veneto Banca, twee financiële instellingen die in 2017 de facto klinisch dood verklaard werden door de Europese Centrale Bank.

De Tijd >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10065 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s