Nieuw

Frans opinieonderzoek: Le Pen beter dan Macron in de immigratieproblematiek

Foto: Marine Le Pen Convention présidentielle du Front. Bron: Wikimedia Commons - Auteur: Antoine Bayet.

Volgens een nieuwe opiniepeiling van het Franse opinie-instituut Elabe, gelooft een meerderheid van de Franse bevolking, 54 procent, dat Marine Le Pen een beter immigratiebeleid zou voeren dan dat van de globalistische bankierspresident Emmanuel Macron, de huidige president van het land.

Bovendien denkt 52 procent dat Le Pen, die in de opinies de grootste oppositiepartij Rassemblement National leidt, voormalig Front National, het beter zou doen als het gaat om rechtshandhavingskwesties. Maar als het gaat om de bestrijding van het terrorisme, vindt 51 procent dat Macron competenter is, tegenover 48 procent voor Le Pen.

Volgens opiniepeilingen die onlangs zijn uitgevoerd, heeft Marine Le Pen haar steun verhoogd in een eerste ronde van de verkiezingen in de presidentsverkiezingen, iets wat ook Macron deed in vergelijking met de verkiezingsuitslag in 2017.

In een tweede verkiezingsronde zou Le Pen echter 45 procent van de stemmen krijgen, terwijl Macron 55 procent zou krijgen, vergeleken met 34 procent voor Le Pen in 2017 en 66 procent voor Macron, volgens een peiling van Ifop.

Bron:

Majority of French Say Le Pen Would Do Better than Macron on Migration

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Frans opinieonderzoek: Le Pen beter dan Macron in de immigratieproblematiek

  1. Ja maar daar hadden de Fransen over na moeten denken toen ze gingen stemmen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s