Nieuw

Duitsland: elke vluchteling krijgt een nieuw gebit – belastingbetalers betalen miljarden euro’s

Als uw ziektekostenverzekeringspremies binnenkort snel stijgen, dan kan dit te maken hebben met het feit dat illegaal geïmmigreerde immigranten in Duitsland hun gebit gesaneerd krijgen. Terwijl de normale burger voor dergelijke verrichtingen volledige extra betalingen krijgt opgelegd, hoeven de gasten van Merkel zich daar geen zorgen over te maken. De solidariteitsgemeenschap betaalt uiteraard alle kosten.

Moest u onlangs naar de tandarts om een beschadigde tand te laten repareren? Zo ja, dan kunt u zich vast en zeker nog de extra betaling herinneren die u moest voldoen. Het feit dat de ziektekostenverzekering slechts bepaalde diensten dekt en dat patiënten bijna altijd een eigen bijdrage moeten betalen, is voor veel mensen heel normaal geworden.

Maar er is ook een groep mensen voor wie dergelijke diensten 100 procent gratis zijn. Dit zijn de migranten die het land illegaal zijn binnengekomen. In de Bondsrepubliek wordt de illegale grensovergang niet bestraft met een verblijf in een detentiecentrum en de daaropvolgende uitzetting. Nee, integendeel, “vluchtelingen” in Duitsland worden voor dergelijke misdaden beloond. Bijvoorbeeld met uitgebreide gratis tandheelkundige zorg.

Omdat de eigen mondhygiëne niet altijd een van de praktijkrelevante vaardigheden van een Afrikaanse kernfysicus of een islamitische raketwetenschapper is, is de tandheelkundige conditie van de pensioenredders die we ontvangen vaak niet helemaal optimaal. Daarom belooft Merkel elke illegale persoon de volledige restauratie van zijn kauwgereedschap. Opa Siegfried en oma Hilde mogen de dure behandelingen zelf betalen en worden ook gevraagd om hun eigen tandprothesen te betalen. En natuurlijk kunt u als werknemer ook uw bijdrage leveren, zodat de migrerende tanden weer in nieuwe pracht en praal schitteren.

Het Tandartsen Fonds Baden-Württemberg bevestigde enige tijd geleden de hoge vraag naar tandheelkundige behandeling onder asielzoekers aan de Stuttgarter Zeitung:

“Voor een groot deel van de vluchtelingen is er behoefte aan een uitgebreide tandheelkundige behandeling of restauratie van de gebitsprothese. Dit hangt samen met de bijbehorende kosten”.

Zodra de dubieuze gasten van Merkel 15 maanden zonder toestemming in Duitsland verblijven, hebben ze toegang tot dure tandheelkundige behandelingen. Gemiddeld belast een enkele cultuurvreemde patiënt de solidariteitsgemeenschap in deze context met 10.000 euro. Met miljoenen nieuwkomers die hun kans op een nieuw gebit niet willen missen, komt dit al snel op een paar miljard euro. U hoeft niet verbaasd te zijn als uw ziektekostenverzekeringspremies snel weer stijgen.

Tandheelkundige diensten voor nepvluchtelingen zijn dus een andere nagel aan de doodskist van onze sociale systemen. Zelfs routinematige onderzoeken bij aankomst in het beloofde land kosten de belastingbetalers miljarden. Daarnaast zijn er behandelingskosten voor besmettelijke en erfelijke ziekten, evenals vaccinaties en tal van andere diensten, waarvan de volledige lijst waarschijnlijk meerdere pagina’s zou vullen. Dus als u weer een rekening van uw tandarts ontvangt, bedenk dan dat u een tweederangs patiënt bent in zijn praktijk omdat u de verkeerde huidskleur en herkomst heeft.

Bron:

Merkel verspricht jedem Flüchtling ein neues Gebiss – Milliardenkosten übernimmt der Steuerzahler

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitsland: elke vluchteling krijgt een nieuw gebit – belastingbetalers betalen miljarden euro’s

 1. Dan kunnen ze de hand die voed pas goed bijten…

  Like

 2. S.M.Nanhekhan // februari 10, 2019 om 21:59 //

  Heb 33,5 jaren gewerkt en al mijn premies betaald.
  Maar kan GEEN TANDZORG krijgen.
  Is dit de EU?

  Like

 3. Peter Beenakkers // februari 11, 2019 om 13:33 //

  Die mondjes restaureren ? Goed niet lukken, tanden weggerot door al die suikerzoete rommel die ze eten. Hier is niets aan te helpen!

  Liked by 1 persoon

 4. Moslims vreten blanken kapot en zuigen hun leeg. Duitsland kan dit niet stoppen overal waar deze mensen zijn slopen ze de belastingbetaler kapot en nog eens kapot daarvoor zijn ze geboren met hun zieke gedachten en ideenen. Laat hun eens belasting betalen en niet de blanke boel kapot vreten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s