Nieuw

Duitse NGO, gefinancierd door het Vaticaan, arriveert en valt Italië aan

Meer dan een maand na de ‘humanitaire’ agressie die 19 dagen duurde, die eindigde met de landing van 12 illegale immigranten in Malta, van de Sea Watch, bereidt de Duitse organisatie Sea Eye zich voor op een terugkeer naar de Middellandse Zee met een schip dat zal worden hernoemd met de naam van Alan Kurdi, het arme kind dat in 2015 werd opgeofferd door de massamedia – en zijn vader die in Canada een gratis kunstgebit wilde krijgen –  en het symbool werd van de invasie.

De woordvoerder: “Gesloten havens? Een moeilijke situatie, maar we zullen ze redden en nooit meer terugbrengen naar Libië”.

Bron:

ARRIVA L’ONG TEDESCA FINANZIATA DAL VATICANO, È ATTACCO ALL’ITALIA

En dit nieuwe schip wordt betaald door de kerk:

INKOMENDE DUITSE NGO, GEFINANCIERD DOOR DE KERK

Een echte oorlogsverklaring tegen Italië.

“Wij zijn u oneindig dankbaar! De gulle gift van het aartsbisdom München-Freising toont ons duidelijk de houding en het antwoord van de katholieke kerk op een van de belangrijkste en tegelijkertijd onmenselijke vragen van het heden: moeten mensen om politieke redenen verdrinken en zo anderen ervan weerhouden te vertrekken? Moge veel mensen dit genereuze voorbeeld volgen”, aldus Gorden Isler, woordvoerder van de beruchte NGO Sea-Eye, in een verklaring die nieuws geeft over het feit dat het aartsbisdom München, de zetel van Card. Reinhard Marx, heeft 50.000 euro gedoneerd aan de NGO die in de afgelopen weken de hoofdrolspeler is geweest van de impasse in de Maltese wateren met collega’s plaatsvervanger en landgenoten van Sea Watch, met het schip “Professor Albrecht Penck”.
De donaties kwamen ook van de Evangelische Kerk en de mennonieten (anabbaptisten).

De NGO zegt dat zij nu kan denken aan het opnieuw uitrusten van het schip dat op 11 februari zou moeten vertrekken voor een nieuwe missie in de Middellandse Zee.

Het Vaticaan is een vijand van het volk. Geef geen geld aan de kerk.

Bron:

IN ARRIVO ALTRA ONG TEDESCA, FINANZIATA DALLA CHIESA

Het is een gruwelijke stunt om de naam van een dood kind te gebruiken:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Duitse NGO, gefinancierd door het Vaticaan, arriveert en valt Italië aan

  1. Er bestaan toch nog Torpedo boten,gebruik ze dan.

    Like

  2. Voor het Vaticaan?:)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s