Nieuw

De NOS komt met een briljant plan B – laten we West-Nederland weggeven aan de islam en het dan onder water zetten

Dat van islam stond niet in het plan, maar daar werkt de NOS natuurlijk wel hard aan mee.

Want wat als die Nederlandse CO2 doelstelling nou niet gehaald wordt en wij niet in ons eentje in dit kleine landje het hele wereldklimaat kunnen veranderen. Wat moeten we dan, vroeg een of ander helder licht zich af.

Dan heb je voor 1000 miljard de Randstad volgezet met warmtepompen, windmolens en zonnepanelen en heb je geen cent uitgegeven aan dijkverhoging. En dan stijgt de zeespiegel toch nog met 2 meter, en verdwijnen al je klimaateuro’s zo in de Noordzee.

Kadeng:

“Kustlijn opgeven en het hogerop zoeken, dat is een plan B bij zeespiegelstijging”

Komen ze mee bij de NOS dan, die alleen nog maar in termen van vluchten en vluchtelingen kunnen denken en zelf ook wel eens de klimaatvluchteling uit zouden willen hangen.

Omdat de gevolgen zo ingrijpend zijn, is het nodig dat er nu al wordt nagedacht over de keuzes die Nederland moet maken als internationaal klimaatbeleid faalt. Dat zeggen verschillende experts op het gebied van zeespiegelstijging in Vrij Nederland.

Opvallend is dat de klimaatalarmisten altijd bepaalde wetenschappers aanhalen. Want gisteren kwam ook dit rapport uit, waar we de NOS en VN dan weer niet over horen:

En als we het Pentagon onder Bill Clinton hadden moeten geloven dan was het islamprobleem in de randstad in 2007 zelfs al opgelost.

Niet dat een versnelde zeespiegelstijging in de komende decennia al tot grote problemen zal leiden. Maar voor de termijn daarna is er veel onzeker.

Roepen een paar andere aangehaalde wetenschappers, niet beseffend dat er tegen die tijd hier helemaal geen Nederlanders meer wonen. Ga je maar eens druk maken om de omvolking, dat is een groter en urgenter probleem dan de zeespiegelstijging.

Nog zo’n mooi zinnetje:

De experts zijn er allemaal van overtuigd dat het naleven van het Parijse Klimaatakkoord cruciaal is voor de toekomst van Nederland.

Nee. De door jullie gevraagde wetenschappers, zijn er allemaal van ….. je had ook andere wetenschappers kunnen vragen. De door de NOS en VN voorgestelde consensus is er niet. Verre van.

En bouw anders gewoon eindelijk eens een echte dijk:

Moet lukken voor 1000 miljard.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on De NOS komt met een briljant plan B – laten we West-Nederland weggeven aan de islam en het dan onder water zetten

 1. Ik woon in west NL maar zie het wel zitten oost en west NL met wel,niet Nederlanders ,ik ga alvast bij Trump bedelen om een muur.

  Like

 2. Rot idee:moslims willen blanke niet moslims uitroeien overal waar ze zijn met hun ziekelijke hatelijke gedachten.Deze mensen moeten wegrotten in de hel.Asociaal gewoon en hatelijke mensen.

  Like

 3. Republikein // februari 12, 2019 om 03:00 //

  Door verschuiving van platen en magnetische krachten zou de zeespiegel kunnen dalen.

  Like

 4. Ga je daar op zitten wachten?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s