Nieuw

Britse politie arresteert moeder thuis voor het gebruik van verkeerde voornaamwoord bij een transgenderman op Twitter

Foto ter illustratie.

Een Britse moeder werd tijdens een politie-inval in haar huis voor de ogen van haar drie kinderen gearresteerd omdat ze het verkeerde voornaamwoord had gebruikt bij een transgender op Twitter.

Kate Scottow werd zeven uur in de gevangenis gegooid nadat agenten haar huis in Hertfordshire, VK, waren binnengevallen wegens verdenking op het internet een mannelijke transgender een “man” genoemd te hebben.

Op het online forum ‘Mumsnet’ schrijft Scottow – die ook een rechterlijk bevel heeft gekregen waarin haar wordt verboden om naar haar aanklager als een man te verwijzen – “Ik werd in mijn huis door drie politieagenten gearresteerd, met mijn autistische tienjarige dochter en 20 maanden oude zoon aanwezig”.

“Ik werd vervolgens zeven uur vastgehouden in een cel zonder sanitaire producten (waarvan ik zei dat ik die nodig had) voordat ik werd verhoord en later werd vrijgelaten… Ik werd gearresteerd voor laster en kwaadaardige communicatie omdat ik iemand op Twitter verkeerd had benoemd en misgendered” (sic).

De arrestatie bevestigend zegt de Hertfordshire politie: ‘We nemen alle meldingen van kwaadaardige communicatie serieus”.

Deze  kwestie is de laatste van velen dat de politie ervan wordt beschuldigd dat ze met harde hand omgaat met mensen die online over genderkwesties debatteren.

Sitcom-schrijver Graham Linehan kreeg van de West Yorkshire politie een verbale waarschuwing wegens intimidatie nadat transgenderactivist(e) Stephan(ie) Hayden hem had aangemeld voor het verwijzen naar hem/haar bij zijn/haar eerdere namen en voornaamwoorden op Twitter.

Het waren ook weer de klachten van dezelfde Hayden die zowel tot de arrestatie als vervolging van mevrouw Scottow had geleid.

De documenten van de rechtbank die door de The Mail on Sunday zijn verkregen, beweren dat Scottow een “campagne van gerichte kwelling” tegen mijnheer/juffrouw Hayden was gestart die naar verluidt was gemotiveerd door “haar status als transgendervrouw”.

In de kranten wordt beweerd dat Scottow “lasterlijke berichten over juffrouw Hayden heeft getweet, omdat er online een giftig debat is ontstaan over plannen om mensen toe te staan zichzelf als een ander geslacht te ‘self-ID'” (sic).

Ze zou ook accounts in twee namen hebben gebruikt om “lastig te vallen, te belasteren en denigrerende en lasterlijke tweets” over mijnheer/juffrouw Hayden te publiceren, waaronder een verwijzing naar haar als man, met de bewering dat Scottow “racistisch en xenofoob” is, en bespotten haar als “nepadvocate”.

Mevrouw Scottow ontkende het lastigvallen of belasteren van mijnheer/juffrouw Hayden en zei dat zij een “oprechte en redelijke overtuiging heeft dat een mens in de praktijk niet van geslacht kan veranderen”, maar rechter Jason Coppel vaardigde een voorlopig bevel uit dat haar verbiedt om persoonlijke informatie over mijnheer/juffrouw Hayden op sociale media te plaatsen, “haar als man te vermelden” of haar te koppelen aan haar “vroegere mannelijke identiteit”.

Bron:

Mother, 38, is arrested in front of her children and locked in a cell for seven HOURS after calling a transgender woman a man on Twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Britse politie arresteert moeder thuis voor het gebruik van verkeerde voornaamwoord bij een transgenderman op Twitter

 1. CurvedAir Bellair // februari 10, 2019 om 20:38 //

  Het is duidelijk dat Groot Brittannië nu zó ver in de poel van inferieuriteit en idioterie is weggezakt dat het zooitje ongeregeld dat voor politie moet doorgaan nu wél tijd heeft om achter mensen aan te gaan die een ongewenst bericht op Twitter plaatsen, en niets ondernemen tegen rondtrekkende en rovende en verkrachtende islamieten- en negerbendes.

  Liked by 2 people

 2. Wat hebben ze daar in het drinkwater gedaan?

  Like

 3. Ja, ik kan zien dat dit soort zaken echt de hoogste prioriteit moet hebben. Ik bedoel maar, het is niet alsof ze te maken hebben met enorme toenames in mesaanvallen, zuuraanvallen, bommeldingen, aanvallen met auto’s op voetgangers, grootschalige seksuele aanvallen, seksuele uitbuiting van kinderen op grote schaal.
  Maar gelukkig zal dit allemaal veel beter gaan wanneer Brittannie eindelijk volledig is geislamiseerd, want islam is de religie van vrede en begrip en die zal alles veel beter maken voor de acceptatie van transgenders. Toch?

  Liked by 1 persoon

 4. In elke cel van een man zit een Y chromosoom.

  Like

 5. trebor2110 // februari 10, 2019 om 22:54 //

  zeg me dat het niet waar is .

  Like

 6. Republikein // februari 12, 2019 om 04:29 //

  katehon.com/sites/default/files/styles/medium/public/image_1_1.jpg

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s