Nieuw

Te koud om te skiën in Canada

De mannen- en vrouwenraces van vandaag in de wereldbeker biatlon in Cadmore, Canada, worden naar morgen verschoven. Dit kondigt de International Biathlon Association aan in een persbericht. De reden hiervoor is dat de temperatuur naar alle waarschijnlijkheid kouder wordt dan 25 graden onder nul.

Al eerder deze week heeft de Wereldbeker organisator de wedstrijden als gevolg van de kou moeten verschuiven en verkorten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.127 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7735 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Te koud om te skiën in Canada

  1. copywriter // februari 10, 2019 om 07:07 //

    Die Canadezen zijn intussen ook mietjes geworden. Ik heb een aantal jaren in het westen van Canada gewoond en daar gingen ze pas met vorstverlet bij 30 graden onder nul. Heb zelfs wel eens temperaturen meegemaakt van 45 graden onder nul.

    Like

  2. syberspees // februari 10, 2019 om 11:04 //

    Chemtrails is mijns inziens de oorzaak van de opwarming van europa

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s