Nieuw

Taking the fight to the enemy – Brandstichting in woning voorzitter Franse Assemblée nationale

De brandweer trof ter plekke banden en in benzine gedrenkte fakkels aan. Ferrand was op het ogenblik van de brand niet thuis.

Ferrand is sinds september 2018 voorzitter van de nationale assemblee. De vertrouweling van Macron was eerder fractieleider van de regerende partij La République en Marche. De voormalige socialist had Macron begeleid op weg naar zijn macht en bouwde de in 2016 opgerichte partij mee op.

HLN >>

Niets rechtvaardigt geweld of intimidatie van een gekozen ambtenaar van de Republiek“, tweette Macron in reactie:

Richard Ferrand heeft de schijn van corruptie tegen zich:

De kern van het onderzoek is zijn precieze rol in een vastgoedtransactie uit 2011, waardoor de Mutuelles de Bretagne, die hij tussen 1998 en 2012 beheerde, een pand van zijn vrouw kon huren.

Tot nu toe wordt de rechtszaak keer op keer uitgesteld, omdat er gezeik is wie wel en niet recht mag spreken of aanklagen en voorlopig geniet hij ook nog parlementaire onschendbaarheid.

Als er corrupte mensen zijn, meld ze dan bij de rechters. “Wij zijn een grote democratie, de pers is vrij en onafhankelijke rechtspraak“, zei Macron twee weken geleden. Waarop een twitteraar met deze fine infographique antwoordde:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s