Nieuw

[OPINIE] Groen en identitair tegelijk: waarom niet?

Al enkele weken nu wordt door de linkse leugenpers en de linkse onderwijswereld een ‘klimaatbeweging’ op gang getrokken, die duizenden scholieren en af en toe ook tienduizenden volwassenen op straat brengt.

De boodschap: de wereld gaat eraan, en om dat te voorkomen hebben we een nieuwe verpletterende koolstoftaks nodig, waarvan de opbrengst naar corrupte landen in het zuiden moet versluisd worden. Ja, dat is knettergek in een land met de hoogste belastingdruk ter wereld. Ja, extreemlinks en de partij Groen kapen de acties en maken er gebruik en misbruik van.  Maar als we dat dan allemaal gehad hebben, moeten we dan toch ook eens niet de vraag stellen: is er dan helemaal niets aan de hand?

Rob Verreycken

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.127 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s