Nieuw

Migranten eisten gratis seks- en beschermingsgeld

Twee asielzoekers uit Irak probeerden hun “magere” sociale bijstand, die al gebruikt wordt voor rookwaar en alcohol, aan te vullen en bovendien wilden ze waarschijnlijk het tekort aan geschoolde arbeiders verminderen. Om het plan uit te voeren, haastten ze zich om twee Tsjetsjenen te steunen, om hun carrière als chanteurs van een bordeel met beschermingsgeld bij te staan en om gratis seks als betaling te eisen.

Zoals bekend ontvluchten asielzoekers “vervolging” en zoeken zij gratis “bescherming en veiligheid”, terwijl de twee “beschermers” waarschijnlijk zelf dachten als dank hier dan ook “bescherming en veiligheid” aan te bieden en als er niet betaald werd, dreigden zij met lichamelijke schade en vernietiging van winkels.

Terwijl de twee handlangers uit Tsjetsjenië verdwenen zijn (vermoedelijk in de onderwereld), zijn de twee Iraakse would-be maffiosi’s nu terechtgesteld en veroordeeld tot een ongelooflijke 15 maanden, waarvan slechts 5 maanden wettelijk bindend. Gosh, dat zal zeker inspireren tot respect en het voortijdig beëindigen van de carrièrekeuze.

Mustafa S. (23) kwam in 2015 als asielzoeker naar Oostenrijk. De Irakezen hebben een wettelijk bindende verblijfsvergunning, maar leven van sociale bijstand. Hij kan niet werken omdat hij pijn heeft. Maar hij drinkt graag alcohol en gaat naar een bordeel. In maart 2018 zat hij al een keer in de gevangenis nadat hij politieagenten had aangevallen.

In het roodlicht-etablissement “Moulin Rouge” in Linz wordt hij beschouwd als een onaangename gast, omdat hij naar verluidt meerdere malen over de prijs heeft gekibbeld. Hij was bordeelhouder Christoph N. 350 euro verschuldigd omdat hij geen rekeningen betaalde. Op 15 oktober werd de 23-jarige door de restauranthouder via SMS gevraagd om eindelijk de openstaande schulden te betalen.

Met landgenoot Ali A. (19), een asielzoeker uit Ansfelden, en twee Tsjetsjenen, Omar en Mara genaamd, gingen de Irakezen al snel naar het bordeel, waar ze Jägermeister dronken en beschermingsgeld eisten van N….. “Ze wilden 2.000 euro per maand en gratis seks”, zegt hij. Anders zouden ze hem zo mishandelen dat hij zijn bordeel niet meer zou kunnen voortzetten en in het ziekenhuis zou worden opgenomen. Ze zouden het bordeel kort en klein slaan, waarna ze het zouden platbranden.

Donderdag moesten alleen de Irakezen zich verantwoorden voor het gerecht in Linz – de twee Tsjetsjenen konden tot nu toe niet worden gevonden. Het vonnis: 15 maanden gevangenisstraf wegens chantage, maar slechts vijf maanden effectief.

Bron:

Migranten forderten Gratis-Sex und Schutzgeld

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Migranten eisten gratis seks- en beschermingsgeld

 1. Overal in Europa zijn migranten vrouwen aan het afpersen, aan het bedreigen en meer….

  Ook hier in Nederland, waar bijvoorbeeld in Den Bosch alleenstaande vrouwen in verschillend wijken op straat door niet blanken om geld word gevraagd, of voor hun huisdeur. En het gaat verder dan dat, veel jonge meisjes, vooral kwetsbare worden door deze immigranten / allachtonen tot prostitutie gebracht, compleet uitgebuit en doorverkocht. Noem een stad op in Nederland en er zijn allachtone bendes de baas op straat, en ze worden steeds sterker en groter. Dit stopt niet, en de staat zal deze strijd om de macht verliezen….maar liever zit men nog een jaar langer te vreten en de zakken te vullen, dan toe te geven dat multi culturaliteit een onwerkbaar iets is. Als dat het was geweest had de natuur het wel geregeld, al millennia geleden…

  In een heleboel gevallen stelt de politie niets te kunnen doen omdat het slachtoffer meerderjarig is en zelf aangifte moet doen. Maar wat is aangifte waard als bescherming daarna ontbreekt en als de dader beschikt over een netwerk van handlangers en mede pooiers die er voor zorgen dat zeldzame aangiften worden ingetrokken, dat meisjes verdwijnen of als voorbeeld worden gemaakt door ze zwaar te verminken….

  Scholieren worden steeds vaker en landelijk slachtoffer van afpersing, van beroving als ze een eerste baantje hebben, eigenlijk al tot getraumatiseerd slachtvee gemaakt voordat men volwassen is. Voor ieder direct slachtoffer komen er indirect ook nog enkele bij. Niet meer op straat durven of naar school gaan omdat je in elkaar word geslagen of beroofd door allachtoon tuig los je niet op met een pilletje en therapie. Okee, je kweekt een nieuwe drugsverslaafde, wel goed voor de economie zou je denken….dat is ook precies zoals men denkt. Niet de mens telt maar de consumerende mensachtige.

  Wat is het nut van aangifte als de dader een netwerk heeft waarbij men kan beschikken over leningen om dure advocaten te krijgen, waarbij politie kan worden omgekocht en waar rechters al eigendom zijn….ook hier in Nederland.
  De werkelijke macht van allachtoon crimineel Nederland overstijgt die van regering, en de oorzaak is dat de politieke denkwijze van de eigen “politici” niet met de realiteit strookt en niet met de meest elementaire menselijke eigenschappen zoals zelfbehoud.

  Een allachtoon kan in een voor hem moeilijke situatie hulp vragen aan grote gangsters en andere sociaal in aanzien staande figuren tegen ene schuld die ooit moet worden ingelost. Voor de gunstverlener is het meer macht door “dankbaarheid”.

  Er gebeuren in dit land moorden met politieke motivatie, vaak uitgevoerd door criminelen in opdracht van buitenlandse geheime diensten met als beloning alles wat voor criminelen handig kan zijn. Het vrijlaten van mede criminelen voor bewezen diensten, een drugsroute die diplomatiek onschendbaar beveiligd is, een nieuwe identiteit met een echt paspoort, etc…
  De macht van vreemde landen strekt zich uit tot in onze huiskamers….

  Zelfs onze politie maakt gebruik van deals met criminelen waarbij gunsten worden verleend die totaal niet passen in een rechtssysteem dat gelijkheid en gelijke behandeling in woord en schrift propagandeert.

  Privacy stopt bij de eerst corrupte agent, en als dat een allachtoon is en zijn chef ook dan weet niemand meer wie huisadressen lekt en namen van getuigen, wie de nummerplaat van een auto heeft gekoppeld aan een naam en adres waarbij de bewoner de nacht erop van werkende autobestuurder naar afhankelijke sonde gevoede rolstoeler word gepromoveerd. Want dat is de echte macht, niet die lui met de toga aan, dat is de poppenkast waar je zelf als mak schaap in meespeelt, bijna vrijwillig ook nog…

  Waar u voor een niet betaalde onterechte boete de cel in moet en uit huis word gehaald met de voordeur uit de sponning geramd mag de grote crimineel vertrekken met een groot bedrag en nieuwe naam naar een paradijs elders…worden ambtenaren carrière tijgers door hun vriendschap met criminelen en hun toegang tot het sluiten van deals die de etalage van recht en orde sieren….

  Als overheid samen pers en nieuws outlets bepalen wat we wel en niet mogen weten en hoe we wel moeten denken en wanneer er zelfs intimidatie van huisbezoek plaatsvind en straf in het vooruitzicht word gesteld, dan zijn we aan het einde gekomen van vrijheid.

  En wanneer leugens van politici door pers worden versterkt, en terechte gevoelens van onvrede worden als fascisme of populisme in staats informatie banken gestempeld en gebrandmerkt.

  Dit is de wereld waarin wij leven, dit is het gevolg van een bevolking die te lui is en te stom om te beseffen dat vrijheid pas vanaf 1945 enigszins bestaat, en dat het reeds eind jaren 80 weer aan het krimpen is. zijn we dan zo stom? We zijn goedgelovig, vertrouwend op de goedheid van anderen omdat we gastvrijheid en wederzijdse zorg zien als normaal. Zorg is ook een land beheren, goed beheren en rust en stabiliteit garanderen, zodat de mensen erin hun leven en dat van anderen prettig en waardevol kunnen maken, met een balans voor de toekomst.

  Ik heb in mijn leven gezien wat vrijheid kan zijn, en wat het niet is. Wat goede mensen zijn en wat mensen zijn die niets goeds meer in zichzelf hebben. en de massa ertussen, de twijfelaars, de meelopers, de gemakzuchtige “medemens”….

  Misschien moeten we daarmee beginnen, met het herdefiniëren van wat nu wel en niet een mens is.enkel op uiterlijke kenmerken beoordelen doet geen recht aan wederzijds respect maar is racisme in het kwadraat. Waar komt het idee vandaan dat iedereen gelijk is? Ik zie soms meer begrip en menselijkheid in filmpjes waarbij dieren elkaar helpen. De hond die ene andere uit ene zwembad helpt en red van de verdrinking is meer menselijk dan het =zoveelste allachtone kopschop filmpje waarbij de lijdende voetbal blank is…..of de trots moslim “man”die drie Kalasnikov magazijnen leeg schiet op zijn zusje die in elkaar geslagen in een hoekje op haar door zit te wachten omdat ze een verhouding” zou hebben gehad /verkracht is en de famillie eer” heeft bevlekt. Zou hij boos op haar zijn of op zichzelf, omdat hij niet goed heeft “bewaakt”?
  Wie het filmpje heeft gezien mag zelf zeggen wat er gebeurd….voor mij triestigheid die norm schijnt te zijn, en hier aan het worden is. Het zou zomaar uw nieuwe aardige buurman uit Syrië of ergens daar kunnen zijn, die broer…wie weet hoeveel van die soort er al hier lopen, en al eerwraak” hebben gepleegd….de politie en pers zullen het u niet zeggen…want hun politiek correcte baas zal het verbieden…

  Zeg, wat doet u met een tandarts die u hele gebit trekt maar de rotte kiezen laat zitten, met de dokter die uw ledematen afzet omdat u een steenpuist op uw komt heeft? Rare vergelijking? Net zo geschift als alles mens noemen omdat het erop lijkt. Dan staat mijn tuin vol met Mercedessen SLK die te koop zijn, betaal mij Mercedes prijzen, alleen niet zeuren over het merkje van de fabrikant of dat het er wat anders uitziet, vuile merkist…..

  We zijn bekocht, ons word iets wat we totaal niet nodig hebben opgedrongen, met ellende en de dood als gevolg. Onze dood, en die van onze cultuur, onze verworvenheden, ons spaargeld in vele vormen. Voorlopig word vooral ons leven verziekt, maar dat schijnt persoonlijke beleving te zijn gebaseerd op incidentele ervaringen….

  Dus als u iets leest over migranten en criminaliteit, probeer eens het hele plaatje te zien. En als dat te moeilijk is, zie dan voor u wat een Vos doet in een Kippenhok. En de kippen doen niks, en wat er nog leeft als de vos weg is gaat weer op stok, en legt weer eieren. Want dat is wat kippen doen.

  Bent u een kip, of een waakhond die bijt?

  Bijt dan, of kakel verder en leg meer eieren, tot iets uw keel afbijt.

  Wachten op iets of iemand die u komt redden is dommer dan uzelf bekeren en een ondergeschikte worden in hun cultuur. Als iedereen wacht op de ander dan moeten we cirkels vormen, dan kunnen we iedereen voor ons zien en als we omkijken iedereen achter ons, wachtende….dat is wat ze in het slachthuis ook doen, in de rij tussen de hekken wachtend op het moment dat ze de carrousel in mogen de gas put in, of even een tikje op de schedel met de lucht aangedreven pin die snel door de hersenen schiet. Straks is er een hokje op straat waar u uit alles kunt ontsnappen, met een kliko die op u wacht en bij de orgaanbank terecht komt voor de rijkere onder ons, een service van de regering te betalen met uw pinpas.

  De echte macht ligt op straat, wie bepaald wie waar gaat en waar mag gaan. En die macht is NIET in handen van de regering, slechts bij momenten en in sommige bevolkingsgroepen kan men nog de baas spelen, alles is tanende.

  Wie niet zelf kan vechten voor leven en toekomst in vrijheid, laat die mensen betalen naar waarde van hun eigen leven en bestaan zodat anderen die het wel kunnen de mogelijkheden ervoor kunnen verkrijgen.

  En als ik nu een bankrekening nummer zou plaatsen zal deze leeg blijven, op een paar tientjes na van mensen die wel willen maar niet kunnen of niet weten hoe ze hun eigen leven en bestaan moeten beschermen….

  …aldus sprak Duchesne,

  Si vis pacem, para bellum.

  Google het maar….

  Like

 2. Zouden alle mensen die dit hebben gelezen iets willen plaatsen op mijn commentaar? Bij voorbaat dank, Duchesne.

  Liked by 1 persoon

 3. Slechts drie mensen hebben dit artikel en mijn commentaar erop gelezen. Ikzelf was er een van….mij is daarom heel duidelijk dat bijna niemand eigenlijk een barst geeft om de eigen toekomst en de wereld rondom ons. Ik hrb altijd gedacht in het benoemen van een probleem ne het vervolgens het aandragen van een mogelijke oplossing. Enkel iets benoemen of erover klagen maar geen alternatief bieden is en vorm van armoede…dan is zwijgen beter.

  De tijd die iemand steekt in het waarschuwen, informeren van anderen is een vorm vansociaal zijn en het eigen belang grotendeels wegschuiven. Doe je die moeite dan moet je dt doen met de gedachte niets terug te verwachten……

  ….Ik denk dat onze “leiders” heel goed weten hoever ze kunnen gaan met het afnemen van rechten en het totaal schijt hebben aan de bevolking. Eigenlijk is de dood van Fortuyn daar het beste voorbeeld van: iedereen weet wie de aanstichters waren van de demonisering die tot de dood van Fortuyn heeft geleid, en wie ervan profiteerden.
  Toen had Nederland massaal naar Den Haag moeten gaan en koppen moeten eisen. Men ging thuis staan te klagen, en op internet en op TV de meest bekende dader beloven dat hij nooit meer vrij en levend zou rondlopen….uiteindelijk had Volkert meer lef dan de rest van Nederland bij elkaar, zelfs al is het de persoon die vrijheid en democratie de doodsteek heeft gegeven. Het zij zo. Een gedrocht als Rutte is wat bij Nederland hoort, een vrouw als Hennis is symbool voor lafheid zoals we die massaal laten zien. Misschien is de enige manier om vrijheid en gelijkheid ehct op waarde te schatten het te verliezen. Dat de vrouwen niet meer de straat op kunnen zonder bewaker en een postbus op de kop. Slaven die slaven willen zijn behoren als slaven te worden behandeld, dus Islam vervuld een maatschappelijk nut, net als de uitknijp machine van de overheid en al zijn radertjes die hun eigen denken en moraal verruilen voor het grote niets.

  In memoriam Duchesne: Een land van lafaards verdient de ongenode gasten die het krijgt !

  Mijn toetsenbord neemt afscheid. ik ook.

  Like

 4. @Duchesne // februari 11, 2019 om 20:37
  “Slechts drie mensen hebben dit artikel en mijn commentaar erop gelezen.”

  Nee, tot nu 1052 mensen.

  En 516 shares op Facebook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s