Nieuw

Kansenparels laten zien waarom de EU ze importeert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Kansenparels laten zien waarom de EU ze importeert

 1. CurvedAir Bellair // februari 10, 2019 om 13:29 //

  Gebrek aan intelligentie schijnt niet alleen gekoppeld te zijn aan een gebrek aan fatsoen doch ook aan lafheid. Dit soort inferieur volk komt altijd met meerderen aanzetten om een eenling of een kleine groep het ziekenhuis in te werken.

  Maar de aanduiding ‘kansenparels’ maakt nu helder wat er bedoeld werd: het ijverig geïmporteerde nomaden- en bedoeïenen volk heeft namelijk bijzonder veel KANS om succesvol te worden als jihadist of als beroepscrimineel.

  Het glibberige volk dat de rode loper voor deze ellendelingen heeft uitgerold had kennelijk niet de beste bedoelingen met Nederland of een ander West-Europees land.

  Like

 2. Schandalig! Die daders moeten ze Europa uit flikkeren! Ze hebben hun privilege om hier te mogen blijven, nu wel verspeeld

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kansenparels laten zien waarom de EU ze importeert | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s