Nieuw

Islamisering: rood-groene senaat “bestrijdt” 6000 gedwongen huwelijken met één deeltijdbaan

Berlijn – “Als men de islamisering ziet als een proces waarin essentiële waarden en normen van de meerderheidssamenleving worden afgezwakt of veranderd – soms nauwelijks merkbaar – dan kan niet worden ontkend dat er eerste tekenen voor zijn”, schreef de WELT in juni 2017 en is vooral in tegenspraak met de kanselier en haar voormalige waterdrager Volker Kauder (Tagesspiegel), die altijd een islamisering van Duitsland hebben ontkend. Het is een feit dat de grote steden van Duitsland al lang geleden sharia-enclaves zijn geworden. Volgens schattingen zijn er alleen al in Berlijn meer dan 6000 gedwongen huwelijken. Om deze te “bestrijden” heeft de rood-groene senaat een halve dagtaak gecreëerd.

“In Berlijn worden ongeveer 6.000 meisjes, vrouwen en, in mindere mate, jongens en mannen getroffen of bedreigd door een gedwongen huwelijk”, schrijft het multimediale nieuwsportaal rbb24, dat behoort tot de ARD zender Berlin-Brandenburg. Tegelijkertijd noemt de staatszender ook de eenzame strijder die de oorlog heeft verklaard aan de moslimpatriarchen. “Christine”. Haar naam werd door de redactie gewijzigd voor haar eigen bescherming. In gewone taal: In Berlijn moeten werknemers en ambtenaren als het ware undercover werken, omdat ze niet meer werken in gebieden die effectief beschermd worden door de basiswet. “Christine” is adviseur van het “Coördinatiebureau tegen ontvoering en gedwongen huwelijken – Papatya. Achter de bombastische naam met een exotisch aanhangsel gaat een halve dagtaak schuil die gekoppeld is aan de Senaatsadministratie voor Gezondheid, Zorg en Gelijkheid. Senator voor het gebied is de in Turkije geboren Dilek Kolat (SPD).

Volgens informatie van de rbb heeft het gedwongen huwelijk – tot in de jaren negentig vooral Turken – zich de laatste jaren verspreid naar andere moslim nationaliteiten.

“Er wordt ontvoerd naar een grote verscheidenheid aan landen,” zei Christine. “Zowel naar Turkije als naar Irak. Papatya wil deze ontvoeringen en kidnapping door de eigen familie tegengaan met een online consultatie. “Via een contactformulier kunnen de betrokkenen snel aangeven waar ze sindsdien zijn geweest, of ze een paspoort bij zich hebben, hoe oud ze zijn, enzovoort. staat er in het bbr-verslag.

In geval van ontvoering neemt het adviescentrum contact op met de vreemdelingendienst en de Duitse ambassade. Daarna werkten ze aan een plan om de ontvoerde persoon terug te brengen naar Duitsland. Ook de buslijnen naar afgelegen bergdorpen worden gecontroleerd. Een arbeidsintensief werk waarbij een halve dagtaak gewoonweg overbelast wordt. Of is “succes”, dat ten koste gaat van goed geïntegreerde nieuwe burgers, uiteindelijk helemaal niet gewenst? De oprichters van gedwongen huwelijken kunnen immers verwijzen naar de steeds beter beschermde “vrijheid van godsdienst”, die bijna alle basiswetten overstijgt.

In een ander deel van de Senaatsadministratie lijkt er meer “duidelijkheid” te zijn. Het gaat om de “geplande opvang voor homoseksuelen en transseksuelen die te maken hebben met gedwongen huwelijken”.

Het wordt binnenkort geopend, juicht Margit Gottstein, staatssecretaris voor Antidiscriminatie, toe. Er zou een lopende aanbestedingsprocedure worden gevolgd. Volgens rrb-Infos konden organisaties zich nog tot volgende week registreren om een appartement in te richten. De aanmelding van gedwongen huwelijken van bedreigde transseksuele Arabieren en Turken die zo’n appartement nodig hebben, is gegarandeerd enorm.

Bron:

Islamisierung: Rotgrüner Senat „bekämpft“ 6000 Zwangsehen mit Halbtagsstelle

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s