Nieuw

Is het al te laat ?

De bezem moet door het EU parlement want een forse winst voor de anti-immigratie partijen kan een einde maken aan de invasie vanuit Afrika en het Midden-Oosten.

Door Horatius

Maar is het eigenlijk niet al te laat om de hele zaak nog tot beheersbare proporties terug te kunnen brengen?

In mijn eigen stad Rotterdam bestaat meer dan de helft van de bevolking uit allochtonen en in Amsterdam zal het niet veel anders zijn. De werkeloosheid onder deze etnische minderheden is gigantisch en in het kader van de gezinshereniging worden die aantallen alleen maar groter.
Uitgeprocedeerde asielzoekers genieten een onaantastbare status want ze zijn immers zielig en de weg kwijt al weten ze de weg naar de asieladvocaten feilloos te vinden al of niet met behulp van de linkse activisten.

Salvini weet de mening van de overgrote meerderheid van de autochtone bevolking in Europa exact weer te geven in realistische bewoordingen en hij wordt dan weggezet als een populist.
En zijn gelijk kan men vinden in het feit dat de voormalige Oostbloklanden geen last hebben van terreuraanslagen, gettovorming en moslimenclaves.

Maar hoe groot is de kans dat er daadwerkelijk na de komende EU-parlementsverkiezingen een totale omwenteling zal gaan plaatsvinden?

Ons volk wordt in slaap gesust met de boodschap dat het weer goed gaat met onze economie en de criminaliteit zou sterk zijn afgenomen en de aandacht wordt uitdrukkelijk verlegd naar de klimaatverandering om zodoende de echte problemen onder het tapijt te kunnen vegen.
En we trappen er nog in ook, met name onze jeugdige generaties die een held hebben gevonden in een Jesse Klaver die een agenda voert van ongelimiteerde immigratie en een terugdringen van het broeikaseffect, zaken die in de praktijk volledig haaks op elkaar staan.
Met in de toekomst 25 miljoen inwoners, voornamelijk samengepakt in de Randstad Holland wordt het leefklimaat zeker niet gezonder in ons land.

De z.g. populistische partijen zullen absoluut winst gaan boeken maar worden vervolgens via een cordon sanitaire volledig buitenspel gezet en de censuur doet de rest om het volk op het verkeerde been te zetten en monddood te maken. Want sancties zullen er zeker volgen als de bureaucraten Brussel hun zin zullen krijgen.

Tot de volgende financiële crisis zich zal aandienen en de verzorgingsstaat op het huidige niveau niet meer is te handhaven en er dus grote maatschappelijke onrust zal ontstaan waarbij de huidige demonstraties van de Gele Hesjes alleen maar een voorbode is van de totale chaos die dan zal uitbreken, waarbij we de kans op een burgeroorlog niet mogen uitsluiten.

Men kan niet ongestraft de helft van de bevolking van Afrika overhevelen naar West-Europa evenals miljoenen militante moslims die zich voordoen als ‘vluchtelingen’ maar zich in feite ontpoppen als bezettingstroepen en de bijbehorende bezettingskosten rijzen de pan uit.

Salvini is geen onheilsprofeet maar een realist die weet dat het 5 voor 12 is om Europa alsnog uit de klauwen van de radicale islam te kunnen redden om over de gevolgen van de komst van vele miljoenen Afrikanen maar te zwijgen.

De begrippen vergrijzing, diversiteit, tolerantie & verdraagzaamheid moeten worden vervangen door het handhaven van de Rechtsstaat en de Nationale Identiteit evenals repatriëring van nepvluchtelingen, preventieve hechtenis van potentiële terroristen en het uitzetten van radicale imams naar de landen van herkomst.

Zo niet, dan staan ons zware tijden te wachten waarbij het recht van de sterkste zal gaan zegevieren.

Horatius

Dit artikel verscheen oorspronkelijk als reactie onder: Salvini gaat tekeer in EU-parlement: “Jullie zijn niet goed snik – jullie hebben een goede dokter nodig”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Is het al te laat ?

 1. CurvedAir Bellair // februari 9, 2019 om 20:14 //

  Prima stuk, Horatius. De tekst kwam me al verdacht bekend voor.

  De huidige machthebbers lopen al zeer gevaarlijk langs het randje met de onderhavige overbevolking en het negeren van de werkelijke problematiek, dus ik denk dat die 25 miljoen bewoners niet snel gehaald zullen worden: voor die tijd breekt linksom of rechtsom de pleures uit. Bedenk hierbij dat de bevolkingsaanwas voor het merendeel uit criminele- en van sociale voorzieningen afhankelijk broedsel zal bestaan.

  Er zullen dus zo’n 7 miljoen – in het gunstigste scenario – non valeurs bijkomen, en het is maar de vraag of het kleine, al met grote gemankeerde problemen Nederland dat nog hebben kan.

  Liked by 4 people

 2. antiislamnu // februari 9, 2019 om 21:21 //

  Precies hoe ik er ook over denkt het moet nu echt radicaal veranderen anders gaan we ten onder.
  Maar in mijn ogen is het ondertussen al half een we staan echt aan de rand van het ravijn

  Liked by 3 people

 3. Gladiator // februari 9, 2019 om 23:30 //

  @CurvedAir Bellair & @antiislamnu,

  Tja, wat moet ik zeggen, jullie hebben helemaal gelijk, maar wat gaan WIJ er NU aan doen!!

  In een eerder commentaar onder het topic “Duitse socialisten willen Turks……enz” heb ik precies geschreven wat ik ervan vind en wat ik al heel veel keren heb geprobeerd, maar geen tijd, geen vervoer, te ver weg, slecht weer dus allemaal factoren die binnenkort precies hetzelfde zullen zijn echter dan geen probleem meer zullen en kunnen zijn, en ik bedoel dus als DIT jaar of uiterlijk 1e helft 2020 the shit the fan gaat hitten!!!

  Maar dan is het echt te laat en staat het gros er alleen voor met als gevolg dat datzelfde gros de goot in gaat en letterlijk afgeslacht gaat worden, of denken jullie soms nog steeds erg naïef zo van, nee, ons gebeurd dit niet!!!

  Nou, ik zal jullie uit jullie beider droom helpen, dit GAAT gebeuren en wel met zekerheid, en de bedoeling van al dit moois wat geïmporteerd wordt dat wordt met OPZET gedaan, en met name om hetgeen ik dus hier schetste, namelijk zoveel mogelijk slachtingen aanbrengen onder de binnenkort totaal verraste maar volledig gebrainwashte bevolking die het nog steeds maar over ene Kutte heeft. Dit zwijn met consorten moet OPGERUIMD worden en snel ook, daarna alles nieuw op een hele andere manier en opnieuw beginnen.

  Dit zou kunnen lukken, met goede ideetjes, strikte regels, en een correcte en strenge leiding!!

  Echter, iedereen weet het inmiddels veel beter en doet het liever in zijn uppie, want de BBQ bij mij thuis heeft nog niemand gezien na een oproepje of 50 hiervoor.

  Dus mensen ik zou zeggen heel veel succes gewenst in jullie gevechten tegen afgetrainde in de bloei van hun leven staande gevechtsmachines die hun leven lang niets anders hebben meegemaakt dan het AFSLACHTEN van mensen, en wel in hun directe omgeving en familie en volledig schijt hebben aan de wetgeving welke van toepassing is en al helemaal aan de politie die absoluut niet weet wat te doen!!

  Maar hoop doet leven, echter dat kan voor de een net wat langer zijn dan voor de ander en indien een beetje GEORGANISEERD misschien zelfs wel OVERLEVEN…..Capiche,

  Gladiator.
  ps dit is het laatste wat ik hier nog over kwijt wil want het begint de spuigaten uit te lopen, dat oeverloze gezwam over Rutte, en dat ze of we er nu eens iets aan moeten gaan doen, want telkens wordt verzuimd om mede te delen wie die we of ze nu zijn, en dat weet ik niet!!

  Liked by 2 people

 4. Nederland gaat het klimaat redden op kap van de arme burger.

  Check dit linkje eens, Edit Fub: Link verwijderd. Zie voor reden comment hieronder
  Wordt ook aan interessante journalistiek gedaan.
  Wat me daarbij opvalt is dat niemand zich geroepen voelt om te reageren, want zij die deze website bekijken, weten dat ze daar gemonitord worden. Of er later mogelijks op afgerekend zullen worden.
  Heel interessant.
  Maar hier ook heel interessant.
  Het artikel over de Gele Hesjes was zeer interessant, met foto’s en filmpjes die de gemonopoliseerde media ons onthouden.
  Ik heb het artikel aan enkele (onwetende) mensen laten zien.
  Dat gebeurt zelden, waarvoor dank.

  Like

 5. @Chip

  Liever niet meer linken naar die site.
  Het zijn een stelletje content dieven die regelmatig hele stukken van ons jatten en nooit aan bronvermelding doen en niet thuis geven als wij bij ze reageren.

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier // februari 10, 2019 om 10:03 //

  Prima stuk, Horatius, 100 % eens. Als oud Rotterdammer, ik ben blij dat ik er weg ben !
  Het is onherkenbaar veranderd .

  Like

 7. ronjaspers // februari 10, 2019 om 22:42 //

  Gladiator.Ik verdiep mij al een jaar of 12 in alternatief nieuws,ik weet al een jaar of 10 dat we afstevenen op een oorlog (gepland door de satanische elite zoals de khazariaanse maffia en de bilderberg groep) ik heb ook genoeg mensen gewaarschuwd,ze halen hun schouders op of zeggen dat het wel mee zal vallen.Die satanische elite willen een “new world order” 90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden en de overige 10 % dient als slaven voor die satanische elite.Dat uitmoorden van de wereldbevolking nemen de soldaten van allah voor hun rekening.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s