Nieuw

Hongarije verbant als eerste Europees land de Rothschild-banken

Hongarije is het eerste Europese land dat officieel alle Rothschild-banken belet zaken te doen in het land.

In 2013 is Hongarije begonnen met het proces van het uit de weg ruimen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en heeft het ermee ingestemd om het IMF volledige terug te betalen om het land te bevrijden van het globalistische New World Order bankkartel.

In een beleefd geformuleerde brief van Gyorgy Matolcsy, directeur van de Hongaarse Nationale Bank, werd Christine Lagarde, directeur van het International Misère Fonds – zoals sommigen het de bijnaam hebben gegeven – gevraagd het kantoor te sluiten omdat het niet langer nodig was.

De premier, Viktor Orban, leek vastbesloten om de bezuinigingsmaatregelen te verzachten en te bewijzen dat het land het alleen kon klaren.

Hongarije heeft 20 miljard euro geleend om tijdens de economische crisis van 2008 een faillissement  te voorkomen. Maar de relatie tussen schuldeiser en schuldenaar is uit de hand gelopen.

Velen bekritiseerden de premier voor het nemen van een onverstandig besluit om de verkiezingen van 2014 te winnen. Hij wilde ook voorkomen dat te veel buitenlandse waarnemers kritiek zouden leveren op het economisch beleid door veel hervormingen als ondemocratisch te bekritiseren.

Door de lening vervroegd af te lossen bespaarde Hongarije 11,7 miljoen euro aan rentebetalingen, maar Gordan Bajnai, de leider van de E14-PM verkiezingsalliantie, beweerde dat ze in maart 2014 door de vervroegde aflossing 44,86 miljoen euro aan rentebetalingen hadden verloren, omdat ze uiteindelijk de lening van de Internationale Maffia Fonds – een andere bijnaam waar we het hier nog steeds over het IMF hebben – gewoon hebben vervangen door een nog duurdere, waarbij hij de kunstgreep een propagandatruc noemde.

En wat nog minder logisch was, was het ondertekenen van een nieuwe lening tegen hoge rentetarieven om kernenergie uit te breiden, wat niet alleen hogere terugbetalingen betekende, maar ook hogere elektriciteitskosten. Maar nu hebben ze wel economische soevereiniteit.

Velen beweren dat het IMF (alias Imposing Misery and Famine) eigendom is van de Rothschild Group, de grootste bankgroep ter wereld, die zijn vingers in bijna elke centrale bank ter wereld heeft. Dit betekent dat zij niet alleen met woekerrentetarieven geld verdienen ten koste van ineenstortende economieën, maar dat zij ook letterlijk regeringen en machtige mensen bezitten – ik bedoel daarmee dat zij aanzienlijke invloed op hen uitoefenen.

Het ontsnappen aan de wurggreep van banken is daarom symbolisch. IJsland sloot zich in 2014 bij Hongarije aan toen het een lening van 400 miljoen dollar, die was aangegaan na de ineenstorting van de banksector in 2008, voortijdig terugbetaalde, en Rusland, dat zich natuurlijk niet aan westerse marionettenspelers onderwerpt, bevrijdde zich er in 2005 van.

De terugkeer van deze drie landen naar financiële onafhankelijkheid wordt gezien als de eerste gevallen waarin Europese landen zich tegen het IMF hebben verzet sinds Duitsland in 1930 hetzelfde deed. Griekenland wil het geld graag terugbetalen, maar is niet in staat om dat te doen, terwijl we allemaal achterover leunen en toekijken, in de hoop dat ze de Internationale M***** F****** de vinger geven.

Bron:

Hungary Becomes First European Country To Ban Rothschild Banks

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Hongarije verbant als eerste Europees land de Rothschild-banken

 1. antiislamnu // februari 9, 2019 om 01:10 //

  Bitcoin

  Like

 2. Wist je dan het leger des heils ook van het “ROOD SCHILDJE” is ?

  Like

 3. Republikein // februari 9, 2019 om 04:50 //

  Voorlopig ben ik er dit jaar flink op achteruit gegaan, smerige oplichters hebben zo bepaald.
  En maar blijven volhouden dat we er op vooruit gaan.
  Gelukkig zit er geen asbest in mijn huis, denk ik toch!

  Like

 4. Idd, 15 jaar lang al achteruitgang voor de burger.

  Like

 5. Gladiator // februari 9, 2019 om 10:51 //

  Wat ik me eigenlijk altijd al heb afgevraagd betreffende dit Rothschild zwijn is het feit of het verdomme niet heel gewoon mogelijk is om hier gehakt van te maken!!!

  Overal in de hele wereld kiept de ene na de andere “ongewenste” persoon gewoon om als “men” dit nodig vindt alleen bij het allergrootste, smerigste, gemeenste, oorlogszuchtige Rothschildzwijn schijnt dit niet mogelijk te zijn!!

  Iets klopt er hier gewoon niet!!!

  Gladiator

  Like

 6. Edit Rommel: Daaag Janawana. Trollen worden hier niet getolereerd.

  Like

 7. In deel een berg van jullie stukjes op de Twitter en tot mijn verbazing kreeg ik vandaag een waarschuwing van de #Tweetpolizei:

  Hallo,

  We hebben klant over je account @Breinbrouwsels ontvangen vanwege de volgende inhoud.

  Tweet-ID: 1094155369935523843
  Tweettekst: Hongarije verbant als eerste Europees land de Rothschild-banken [url] via @wordpressdotcom

  We hebben de gerapporteerde inhoud bekeken maar deze overtreedt de Twitter-regels (https://support.twitter.com/articles/18311) of toepasselijke wetgeving niet. Daarom nemen we nu geen maatregelen.

  Met vriendelijke groeten,

  Twitter

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s