Nieuw

Homo tuinier vermoordde en slachtte acht sekspartners

Een 67-jarige homo seriemoordenaar in Canada heeft bekend dat hij acht sekspartners heeft vermoord en hun lichaamsdelen in bloemperken en potten heeft verstopt.

De 67-jarige Bruce McArthur is een voormalige tuinier in Toronto, Canada. Hij is ook een al lang bestaande en bekende deelnemer in Toronto’s “Gay Village”, een ontmoetingsplaats voor homoseksuelen en transgenders.

Tussen 2010 en 2017 verdwenen in deze omgeving verschillende homoseksuele mannen en de geruchten over een seriemoordenaar floreerden in de LGBTQ-kringen. De Toronto homolobody was ook openlijk kritisch over de politie en zei dat ze de misdaden op homoseksuelen negeerde.

Nadat politie-onderzoekers menselijke resten van drie mensen vonden op een landgoed waar McArthur eerder als tuinier had gewerkt, werd hij in  januari 2018 de hoofdverdachte in de moordzaak. Nog meer lichaamsdelen werden gevonden in metershoge potten die McArthur een paar jaar eerder in dezelfde tuin had geplaatst.

Op 18 januari 2018 kon de politie na een periode van onderzoek McArthur arresteren. De politie brak in zijn huis binnen nadat ze daar een jongeman met hem hadden gezien die hem vergezelde en vreesde dat de jeugdige in levensgevaar was.

De jongeman werd vastgebonden in McArthur’s bed gevonden, maar in leven. Toen de politie de computer van de voormalige tuinman onderzochten vond men ook foto’s beelden van de acht vermoorde mannen, en in sommige gevallen van hun dode lichamen.

De rechter John McMahon van de Ontario rechtbank zei dat de moorden de uitdrukking waren van “puur kwaad” en dat het hof “geen tekenen van berouw” zag bij McArthur tijdens het proces.

– Bruce McArthur is een seksueel roofdier en moordenaar die zijn slachtoffers heeft gelokt en hen heeft vermoord voor zijn eigen verwrongen en zieke bevrediging, zei de rechter, toevoegend dat hij er zeker van was dat McArthur “zou zijn doorgegaan met het vermoorden” als hij niet gestopt was.

Homo-moordenaar McArthur heeft de acht moorden bekend en is veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. Het vonnis omvat ook het feit dat hij nu geregistreerd staat in het Canadese zedendelinquentenregister. Volgens de uitspraak van de rechtbank kan hij op zijn vroegst in 2044 kan worden vrijgelaten, als 91-jarige.

Bron:

Serial killer Bruce McArthur will have a chance of parole in 25 years, when he’s 91, judge rules

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Homo tuinier vermoordde en slachtte acht sekspartners

  1. Die knul heeft geluk gehad, jaren geleden in Nederland een jongen die werd gemarteld de politie stond buiten en die jongen is vermoord
    Jeffrey Dalmer ook een seriemoordenaar bij hem was een jongen gevlucht en die rende naar de politie, toen zei die moordenaar dat alles oké was en later vonden ze zijn hoofd in de koelkast die agenten namen hem niet mee
    Ik had ze denk ik verrot gescholden zodat ze hem konden arresteren het slachtoffer dus

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s