Nieuw

Het lek prikken van de diversiteitsbubbel

Boekbespreking.

Jared Taylor doet in zijn in 2014 uitgekomen boek ‘White identity: Racial consciousness in the 21st century’ een waardige poging om door de diversiteitsbubbel heen te prikken. Hij (en met hem vele anderen in nationalistische cirkels in de VS) heeft door dat blanken geen enkel profijt ondervinden van diversiteit in de VS: sterker nog, blanken komen specifiek onder druk te staan. Hun recht om als afzonderlijke groep te bestaan in de VS (zo ook op de wereld) wordt door de diversiteitsideologie ontkend.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Het lek prikken van de diversiteitsbubbel

 1. CurvedAir Bellair // februari 9, 2019 om 19:48 //

  De moderne blanke kenmerkt zich door een hoge mate van humanisme, pacifisme en permissiviteit. Daardoor staat hij vreemde parasitaire volken op zijn zwaarbevochten gronden toe die zich beroepen op diversiteit en inclusiviteit.

  Dat wordt uiteindelijk zijn ondergang als er nu niet bijzonder snel vergaande en extreme maatregelen getroffen worden.

  Kijk daarvoor niet naar de weekdieren in de NL-politiek: die laten nog liever hun vrouw door een negerbeest verkrachten dan dat zij voor racist worden uitgemaakt. Met dit soort lamlullen zul je nimmer een oorlog of wát dan ook winnen.

  Like

 2. syberspees // februari 10, 2019 om 11:55 //

  Ik ben in het verleden wel eens aangesproken door enkele moslims over mijn visie over bepaalde zaken die ik geuit heb waaruit blijkt dat ik toch een witte jongen ben, uiteraard op een toon van bescguldigend racisme. Ik reageerde heel duidelijk en ook redelijk luid: “IK BEN WIT EN DAT GELUL VAN JULLIE DAAR VEEG IK MIJN REET MEE AF!!! En daar kweekte ik zonder dat dat echt de bedoeling was een vorm van respect mee en daarmee was de kous ook af!
  Wellicht een goede tip: Als je direct of indirect beschuldigd wordt van racisme of iets dergelijks (dan heb je jezelf waarschijnlijk iets te etnisch geuit 😂) spreek dan deze magische woorden, in ieder geval de eerste 3.
  Laat je zeker niet leiden door angst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s