Nieuw

Het is pleuriskoud in Rusland dankzij de opwarming van de Aarde – Russen spelen met water

Het moet met warm water, want koud water komt bevroren uit de kraan en daar kun je niet mee gooien.

Een kopje heet water, een mooie achtergrond en extreme kou. Dat is wat je nodig hebt om mee te kunnen doen aan de Russische ‘dubak challenge’. Je gooit het water sierlijk in de lucht en het verandert in een ijswolk, wat weer een bijzonder plaatje oplevert‘, schrijft de NOS om het maar niet over de Gele Hesjes in Frankrijk te hoeven hebben.

Een paar foto’s van Instagram erbij, en de 400 medewerkers van de staatsomroep hebben hun maandsalaris weer binnen.

View this post on Instagram

💙 Фото @shutova__yana – Ещё денёк для #дубакчеллендж ❄️❄️❄️😁 Обязательно подпишись на наш хэштег #irktop ! 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Что бы попасть в ⬆ТОП⬆Подписывай фото хэштегом #irktop , отмечай на фото @irktopplace или присылай 📸 в директ 👆 и ваши лучшие фото обязательно появятся у нас в ленте irktopplace. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 Все скидки Иркутска💣 Большие и актуальные💣 @skidki.irk.ru 🐶🐱🐭🐰🐹🐴🐮🐷🦄🐏🐵🐺 Есть любимый питомец или просто обожаешь зверушек… заходи на @hitanimals.ru . . . . ⠀ #irktop #ирктоп #irktopplace #IrkTopWeekend #сибирь #siberia #байкал #baikal #живинабайкале #иркутск #irkutsk #ангара #angara #природа #nature #иркутскфото #иркутскоефото #irkutskphoto – #regran

A post shared by ИРКУТСК💙ТОП💙irktop🇷🇺 (@irktopplace) on

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s