Nieuw

Gele Hesjes-demonstrant hand weggeblazen

Een van de Gele Hesjes-demonstranten zou naar verluidt door een granaatexplosie een deel van zijn arm verloren hebben tijdens de demonstraties van zaterdag in Parijs, schrijft RT.

Op zaterdag vervolgde de Gele Hesjes hun demonstraties in Parijs. Maar volgens berichtgeving zou het deze keer echt bloederig moeten zijn geweest.

Volgens informatie op RT, moet een van de demonstranten delen van zijn arm, of hand, door een granaatexplosie zijn afgerukt.

De GLI-F4 traangasgranaten bevatten 25 gram explosieven, waardoor deze in staat zijn lichaamsdelen af te rukken.

In sociale media zijn er ook foto’s, van onder andere Ruptly, die naar verluidt het evenement laten zien. Op een foto is bloed zichtbaar op de grond en wat een verminkte hand lijkt te zijn. In de tekst staat dat een persoon “zijn hand verloren heeft”.

Andere informatie op Twitter zegt dat de hand is “afgescheurd” en dat de demonstrant ook verwonding aan zijn oog heeft opgelopen.

Bron:

Protester has hand RIPPED OFF during Yellow Vest march in Paris (GRAPHIC VIDEO)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Gele Hesjes-demonstrant hand weggeblazen

  1. trebor2110 // februari 9, 2019 om 17:26 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s