Nieuw

Duitse socialisten willen Turks in plaats van Engels op basisscholen

Voor de SPD (Sociaaldemocratische Partij Duitsland) en vooral de Turken in Duitsland gaat de overname van Duitsland als Turkse kolonie blijkbaar niet snel genoeg. Tayfun Keltek (SPD) van de Turkse Integratieraad in Noordrijn-Westfalen roept nu op tot de volledige afschaffing van Engelse lessen op basisscholen en eist in plaats daarvan Turks taallessen.

Keltek beweert dat dit het leven van Duitse kinderen gemakkelijker zou maken. Een derde van de leerlingen in Noordrijn-Westfalen heeft een migratieachtergrond, niet allemaal Turken, maar Turks first is waarschijnlijk het devies in de kringen van de Turkse landveroveraars.

De Engelse lessen op basisscholen volledig afschaffen
– Ik ben voorstander van een volledige afschaffing van de Engelse taallessen op basisscholen – niet alleen in de eerste twee schooljaren, vertelde Keltek aan de “Kölner Stadt-Anzeiger”. Volgens de Turkse Islamisering Commissaris zouden Duitse kinderen baat hebben bij het leren van de taal van herkomst van hun klasgenoten.

Het gaat hier niet om het Turks, maar om de realiteit van het leven van de kinderen. Duitse kinderen zouden baat hebben bij het leren van de talen van hun klasgenoten. Als alle Duitsers dan Turks zouden spreken, zouden de Turken meer tijd hebben om zich op het Duits te concentreren, aldus de nogal warrige argumentatie.

Om het er niet zo opzichtelijk te laten uitzien, moeten ook Pools en Russisch op basisscholen worden onderwezen, zo laat Keltek in ieder geval nog een paar andere talen naast het Turks bestaan. Volgens het weldoordachte plan van Keltek konden de leerlingen dan “binnen drie weken op een middelbare school Engels leren”.

Integratie andersom
Dat zal dan wel integratie andersom genoemd worden. De Turken hebben ons decennialang laten zien dat ze geen interesse hebben om zich in Duitsland te integreren. Maar tot nu toe  is het een noodzakelijk kwaad geweest om de Duitse taal ten minste nog halfjes proberen te beheersen, om hun agressie in de nationale taal te kunnen uitdrukken.

Maar wanneer iedereen eindelijk Turks spreekt, is dat ook niet meer nodig. Sinds begin 2018 worden reeds Duitse basisschoolkinderen op Berlijnse scholen Turks onderwezen.

“Merhaba” in plaats van “hallo”
Over het geheel genomen is dit initiatief een goede afspiegeling van de realiteit van de zogenaamde integratieraden in Duitsland. Het belangrijkste is natuurlijk dat de Duitsers zich eindelijk integreren en dat alles wat hun eigen is, zo snel mogelijk verdrongen wordt.

In de toekomst moet “merhaba” in plaats van “hallo” en “tesekkür ederim” in plaats van “dank u wel” worden onderwezen. De Turkse migranten zullen de SPD in ieder geval bedanken, het geworstel met kruisjes in de stemhokjes kwijt te zijn, een halve maan op het stembiljet is helaas nog niet toegestaan.

Bron:

NRW-SPD: Türkisch statt Englisch in Grundschulen!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitse socialisten willen Turks in plaats van Engels op basisscholen

 1. Racisme tegen de oorspronkelijk bevolking!!!
  Racisme in de meest ultieme vorm.!

  Like

 2. Gladiator // februari 9, 2019 om 22:54 //

  Jaaaaaaaaaaa mensen, het gaat nu hard he!!!!!

  Maar ik heb goed nieuws, het lijden van de Neanderlander en over het algemeen de AUTOCHTOON duurt m.i. niet meer zo lang!!!

  De banken staan op omvallen, en niet eentje maar heeeeel veeeeel dus landen zullen failliet gaan en niet eentje maar nagenoeg alle EUROPESE m.u.v. de oude VROEGER ARME Oostbloklanden zoals Hongarije, Bulgarije, Roemenië enz!!!

  Deze zijn straks mat zekerheid lachende derde en wij liggen in de goot en in de stront aldaar!!

  En als we eruit proberen te kruipen worden we met MACHETES heerlijk afgeslacht…….is dit niet een mooi einde voor achterlijk totaal gebrainwashed Hoernaal en MSM en Kutte VOLK in Neanderland!!!!

  Maar talloze oproepen om eens eindelijk van die klote kruk achter dat beeldscherm uit te komen werden in de wind geslagen want eng, gevaarlijk, AIVD, politie enz enz enz en God weet hoeveel kutsmoesjes er allemaal bedacht werden in de zin van geen tijd, slecht weer, geen vervoer dus…….als de shit hits the fan, zorg goed voor elkaar zou ik zeggen. Jullie hebben dit zo gewild.
  Discussies over Kutte en zijn consorten zijn voor mij reeds heel veel jaren een volledig gepasseerd station en het het enige wat ik nog met dat zwijn en zijn medezwijnen zou willen doen is ze net als zwijnen te slachten, maar natuurlijk wel HALAL, toch!!!!

  Welterusten, slaap zacht, droom zoet, jullie regeringen waken over hun onderdanen!!!

  Gladiator.

  Prognose grootste crash aller tijden is dit jaar nog of UITERLIJK 1e helft 2020.
  Hoe weet ik dat zo zeker,…………………tja, dat is voor de meesten een vraag maar voor mij een absolute WEET!!

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // februari 9, 2019 om 23:41 //

  Bitcoin kan je reding zijn .

  Like

 4. CurvedAir Bellair // februari 10, 2019 om 06:02 //

  Turken zijn een nomadenvolk met sprinkhanen-dna. Een sprinkhanen kolonie trekt naar een groen gebied om alles kaal te vreten en zich te vermenigvuldigen. Eenmaal alles kaal is, trekt de kolonie verder naar een volgend gebied waar het scenario zich herhaalt.

  Op het helaas ter ziele gegane ‘Curiales’ stond een goed artikel over Turkije. De oorspronkelijke bevolking is uitgemoord en verjaagd. Cyprus is voor de helft ook nog eens van Europa ingepikt, net als Byzantium. Griekenland werd geterroriseerd door Turkije, net als voormalig Joegoslavië. We weten hoe dat laatste afgelopen is, waarbij de VN notabene de kant van de indringers koos, in plaats van de zijde der Serven, de poortwachters van Europa.

  Het Turkse sprinkhanenvolk is nu bezig met West-Europa, en onze leiders leggen ze niets in de weg, sterker nog, onze vervanging en verdrijving wordt mede gefaciliteerd door hen.

  Verwacht dus geen hulp van de VN, want dat is een hobbyclub van dikbetaalde verraders, zie het Balkandrama.

  Voor diegenen die nog denken aan een korte vakantie in Duitsland dit jaar: neem even een cursusje Turks, wellicht kan de buursprinkhaan je een beetje helpen.

  Like

 5. Gladiator // februari 10, 2019 om 11:54 //

  @antiislamnu,

  Beste,

  Volgens mij begrijpt u het niet helemaal!!!!

  Volgens mijn laatste info over de zgnd “bitcoin” werd mij nog steeds verzekerd dat deze NIET…..en ik herhaal NIET eetbaar is en dat beste is waar het binnen niet al te lange tijd op aan zal komen.

  Ook geen goud, zilver of andere BULLSHITZOOI….capiche, nee dus!!

  Even een heel klein voorbeeld!!!

  Stel u heeft zich te barsten gesleept aan hele kilo’s goud…..echter u heeft honger en dorst als een beest en al 4 tot 5 dagen NIETS gegeten en gedronken……en ik zit daar heerlijk in een mooie grote luie stoel met om me heen blikken maaltijdsoep, blikjes fris en bier enz enz enz ……..waarvan ik er u natuurlijk best wel eentje van alles zou willen afstaan……….echter natuurlijk wél tegen een OP DAT MOMENT ADEQUATE BETALING want schaars he!!!!

  Dus ik zou dan omdat ik u nog kende van hier een heel zacht prijsje willen maken voor 1 blik maaltijdsoep, 1 blikje fris en 1 blikje bier voor ehhhhh, wat zal ik zeggen, 1 kilo goud…..ja, dat zou net kunnen dan!!!

  Wat ik met mijn verhaaltje duidelijk wil maken is HOPELIJK erg duidelijk nietwaar!!!!

  Begin eens een keertje logisch na te denken, ik heb het over het voor mij vaststaande feit dat THE SHIT THE FAN HITS!!!!!

  Bitcoins zitten in computers die het niet meer doen, goud krijg ik zoveel ik wil en zelfs ETEN KRIJG IKKE zoveel ik wil, dus wat is er nu relevant………..denk hier eens over na aub!!!

  Niemand gaat dit op deze manier redden en al zeker niet ALLÉÉN!!!

  Pfffffffffffffffffffffffffffffffff, hoe lang en hoe vaak moet ik dit nu nog blaten!!

  Volgens mij zitten de koppen nog verschrikkelijk diep in het zand!!

  Gladiator
  ps wapens beste schaapjes, zoveel mogelijk WAPENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Capiche

  Like

 6. Ik denk niet dat wij autochtonen accepteren dat w europa turks gaat worden. De rechtse groeperingen worden steeds groter en treden vaker naar buiten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s