Nieuw

De haat verklaard: VS na WO-2 betrokken bij 8 van de 10 conflicten en 30 miljoen doden

Venezuela het 68e Amerikaanse doelwit van ‘regime change’ – ‘Vredes’president Obama gooide 30.000 bommen meer af dan George Bush II

Van bolwerk van vrijheid en democratie naar de grootste bedreiging voor die vrijheid en democratie – het is een fatale wissel die de Amerikaanse elite al lang geleden welbewust heeft omgezet, met als doel onbedreigd over de hele wereld te heersen. De haat die veel volken tegen de VS koesteren is dan ook goed verklaarbaar, want het land was na de Tweede Wereldoorlog bij 81% van alle conflicten actief militair betrokken. Daarbij kwamen direct 6 miljoen mensen om het leven, en indirect zelfs ruim 30 miljoen.

‘Wij kwamen, wij zagen, hij stierf,’ lachte Obama’s minister van BuZa Hillary Clinton enkele jaren geleden de Amerikaanse/NAVO aanval op Libië weg. Het stabielste en een van de meest welvarende landen van Afrika werd in korte tijd platgebombardeerd en door Westerse steun aan islamitische terreurgroepen in totale chaos gestort, enkel omdat leider Gadaffi weigerde te buigen voor het Amerikaanse oliedollar dictaat. Naar schatting vielen er enkele duizenden doden door de illegale interventie.

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.127 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on De haat verklaard: VS na WO-2 betrokken bij 8 van de 10 conflicten en 30 miljoen doden

 1. Libië heb ik ook nooit echt begrepen. Maar zal wel met het opblazen van dat vliegtuig te maken hebben. Als de Amerikanen hun zin niet krijgen walsen ze gewoon over een land heen. Ik ben vroeger altijd pro Gorby geweest en anti Amerika. Nu anti beide. Gewoon oorlogshitsers in puur eigen belang van enkele personen en hun rijke vrienden. Ik kan mij nog herinneren dat een president van Amerika zie dat wanneer Nederland Amerikanen als oorlogsmisdadigers zou veroordelen ze hen met geweld zouden komen bevrijden. Door Nederland binnen te vallen. Zegt in weze al genoeg hoe ze over zichzelf denken als het superieure volk.

  Like

 2. Neem een willekeurig islamitisch land met een geschiedenis van 2000 jaar christendom. Hoeveel kerken heeft dat daar opgeleverd?
  Dat is het islamo-fascisme, islamo-imperialisme, islamo-suprematisme ontstaan uit het koranische idee dat moslims de uitverkorenen van de schepper. De ‘anderen’ zijn onrein, onrechtvaardig, aanhangers van satan, en zelfs het ”laagste van het laagste.” En die bestreden moeten worden.
  Dus met het ontstaan van de islam, begon de haat.

  Like

 3. kunnen wij inmiddels spreken van geschiedvervalsing?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s