Nieuw

De Gele Hesjes in Parijs stoppen met het aankondigen van demonstraties

De Gele Hesjes-beweging in Parijs zal op grond van het politiegeweld stoppen met het vooraf aankondigen van zijn demonstraties.

Volgens een verklaring van Jerome Rodrigues, een van de leiders binnen de Gele Hesjes-beweging in Parijs, zal men vanwege het geweld dat de politie tegen de demonstranten verricht, stoppen met het aankondigen van zijn demonstraties De organisatoren willen geen morele verantwoordelijkheid dragen voor, of meewerken aan, het geweld dat tegen hen wordt gericht door middel van een aanmelding.

Ondanks het feit dat men voorheen demonstraties aanmeldden, heeft de politie onder andere gebruik gemaakt van traangas en zogenaamde flashballwapens, die in veel gevallen op de hoofden van demonstranten worden geschoten met ernstige verwondingen als gevolg. Volgens een verklaring hebben inmiddels twintig mensen als gevolg van het politiegeweld een oog verloren.

Rodrigues stelt dat de Franse regering probeert de meest fundamentele rechten, zoals demonstratierechten en vrijheid van meningsuiting, in te perken. Tijdens een van de demonstraties raakte Rodrigues zelf een oog kwijt nadat een politieagent een soort niet-dodelijke granaat had afgeschoten.

Bron:

‘Due to police brutality’: Yellow Vests will no longer give officials prior notice of Paris protests

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on De Gele Hesjes in Parijs stoppen met het aankondigen van demonstraties

 1. Ook werd een demonstrant een hand afgerukt ,door een”flitsgranaat ,zie HLN [België] .

  Like

 2. Ik lees ergens dat ze TNT gebruiken dat samen met gasgranaten op de demonstranten wordt gegooid. TNT is een springstof waar we roeger bij de Genie nog bruggen mee opbliezen.
  Nu ingezet tegen het eigen volk.
  Toen Saddam daar alleen al van werd verdacht stonden alle westerse legers op z’n stoep.
  En hier maggut, want Franse communitische hondelul.

  Like

 3. antiislamnu // februari 9, 2019 om 20:38 //

  Hoeveel mensen dromen er niet van om een mitrailleur leeg te knallen op zo’n groep sadistische machts geile nsb kk agenten .
  Dat ze onherkenbaar totaal aan flarden geschoten hun kist in gaan

  Like

 4. Volgens mij is het afvuren van exploderende munitie of burgers een oorlogsmisdaad en valt het onder de conventie van Geneve…

  Macron heeft door zijn arrogantie iets in gang gezet waar anderen nog decennia lang voor gaan betalen, de rol van politie is die geworden van een volksvijand, vijandigheid is dan ook wat de gezinnen van politie ondervinden, hun sociale leven word nu dat van verrader, en dat dreunt door in het onzichtbare deel van Frankrijk. Ook slachtoffers zonder enige deelname…

  Achter ieder slachtoffer staan mensen die mede slachtoffer worden, en politici die zaken voor hun volk zo op de scherp zetten zijn geen politici maar prutsers, intriganten met een dubbele agenda.

  Zulke politici horen op een schavot.

  Liked by 1 persoon

 5. Prutsers, intriganten en andere politici werden vroeger in het Wilde Westen, wat trouwen veiliger was dan het huidige Brave Westen, vogelvrij verklaard en werd er een crowdfunding opgestart om het schavot te bekostigen en de kopgeldjagers een onkostenvergoeding te kunnen geven. Elk zotje kreeg toen zijn eigen schavotje. Misschien leuk om dat hier in elk dorp in te gaan voeren. met van die A4-tjes met een slechte foto en WANTED erop.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s