Nieuw

12 jaar oud blank meisje aangevallen door zwarte en Pakistaanse tieners

De politie onderzoekt een aanval op de 12-jarige April Ward die op 6 februari plaatsvond. Een groep jongeren omringde het jonge meisje, dat al het slachtoffer was van pesten, dicht bij haar school in Birmingham.

In de Snapchat-video wordt April omgeven door een overwegend etnische groep meisjes en jongens voordat een jong zwart meisje haar op de grond slaat. Ze krijgt dan meerdere stoten en trappen van de groep en wordt een “fucking bitch” genoemd en terwijl de menigte “Allahu Akbar” blèrt. Veel van de rest van het geschreeuw is onbegrijpelijk, maar de kreten van het meisje dat wordt aangevallen zijn heel duidelijk.

Voorbijgangers die de politie belden en probeerden in te grijpen, spraken over hoe ontmoedigend het was omringd door meer dan 20 tieners. Een grote meerderheid van hen wilde aanvallen op in plaats van te proberen de situatie te beteugelen.

De verantwoordelijke leerlingen van Cardinal Wiseman Catholic school blijven tijdens het onderzoek gesegregeerd.

De ouders van de leerlingen hebben gevraagd om beelden te delen, tegen het advies van de politie in, zodat het publiek kan zien wat er gebeurt. Het is ook te hopen dat ouders en vrienden van de aanvallers ook worden erkend om te helpen met het onderzoek.

Zoals het er nu voorstaat, heeft de wrede aanval niet veel aandacht getrokken buiten de Birmingham Mail. Dit staat in schril contrast met de video van Jamal, die in november het nieuws haalde nadat hij was overgoten en een kleine hoeveelheid water.

Naar aanleiding van de protesten over de video van Jamal werden grote sommen geld ingezameld voor zijn familie. Helaas, net als een blanke meid in een grotendeels etnische stad, zal ze nergens in de buurt van dezelfde hoeveelheid aandacht krijgen, ondanks dat haar aanval beduidend wreder is en daadwerkelijk lichamelijk letsel met zich meebrengt.

Bron:

12 Year Old Girl Attacked By Black & Pakistani Teenagers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on 12 jaar oud blank meisje aangevallen door zwarte en Pakistaanse tieners

 1. Wat een stel rascisten die buitenlanders.
  40 jaar geleden (omgeving Hoogovens Beverwijk) waren diegenen die rascisme bedreven NIET de autochtone Nederlanders maar alles wat buitenlands was.
  Altijd problemen met die lui.

  Liked by 1 persoon

 2. CurvedAir Bellair // februari 9, 2019 om 20:59 //

  De plaatsnaam is veelzeggend: de op één na grootste stad van Engeland, Birmingham is compleet geïslamiseerd en dus opgeofferd aan de Islam (in plaats van aan de ‘diversiteit’). Zie in dit verband ook het gebeuren is Savile Town, een heel stadje, nu in handen van woestijnbarbaren. Ik stel dan ook een naamswijziging voor: ‘Savage Town’.

  Op de achtergrond: Randy Newman met ‘Birmingham’. (The greatest muslim-shithole in Alabam’)

  Liked by 1 persoon

 3. Buitenlanders zijn ook hier de grootste racisten. Meestal verstaat de politie ook niet wat ze roepen dus komen ze er mee weg. Roep jij hetzelfde terug ben je de lul want dat verstaan ze natuurlijk alijd. En wanneer jij ze om iets ter verantwoording roept is het altijd je bent racistisch en over een paar jaar komen we je doden. Al zo vaak gehoord.

  Liked by 1 persoon

 4. Nu is het “aangevallen”, straks is het “vermoord”.

  Like

 5. De liefde voor elkaar zit er al goed in, maar niet heus.

  Like

 6. Vuile smeerlappen…erg voor het meisje om zo belaagd te worden door dat waardeloos tuig…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s