Nieuw

Wie had dat gedacht? De overgrote meerderheid van de Duitse migranten is niet bereid om te integreren

Eindelijk wordt de waarheid openlijk uitgesproken: Uwe Brandl, burgemeester van Abensberg en voorzitter van de Duitse Steden en Gemeenten Vereniging, stelt de wil tot integreren van migranten in vraag – de meerderheid is niet geïnteresseerd in de aangeboden cursussen. Brandl spreekt ook van “gasten” die naar ons toe kwamen, maar zoals de zaken er nu voorstaan, zal een groot deel van de immigranten op de lange termijn in de sociale hangmat blijven. Wie heeft deze ‘gasten’ uitgenodigd?

Waarom zouden ze ook moeten integreren, hun enige interesse gaat uit naar een volledige verzorging, die volledig toereikend is en zonder veel moeite wordt toegekend, en voor sancties hoeven ze niet te vrezen. Ook zijn ze niet gekomen om te werken, enerzijds zijn onder hen niet een gering aantal analfabeten, anderzijds willen ze alleen maar bescherming en veiligheid, omdat ze politiek vervolgd zouden worden, want ze zijn tientallen landen doorkruist om in hun gastland net zoals als in hun thuisland te kunnen leven, ten koste van het gastland.

Als de onvoorwaardelijke verzorging gewaarborgd blijft, als de consequenties voor degenen die weigeren te integreren niet worden uitgevoerd en als het geld van de belastingbetaler zal blijven worden verspild, zal de situatie op de lange termijn niet veranderen.

Bild.de rapporteert:
In een interview met “Welt” sprak Brandl over een “verwaarloosbaar klein percentage echte integratie-willigen. De meerderheid van de immigranten is niet geïnteresseerd in ons aanbod”. De rest dreigt op de lange termijn in de sociale vangnetten te blijven hangen. Voor hem is het onderwerp integratie zeer tweeslachtig. “Want goed functionerende integratie veronderstelt ook de bereidheid om actief deel te nemen.

Merkel’s uitspraak “Wir schaffen das” heeft zich volgens de 59-jarige nog niet bewaarheid: “Natuurlijk is het niet gelukt. Dat is en blijft een permanente taak”.

Brandl eist daarom “een onmiddellijke taalonderwijs vanaf de eerste dag van ze hier zijn”, dat onafhankelijk van het verblijfsperspectief moet worden gegeven. En: Bovenal moet de economie volgens zijn mening meer doen en zich veel “sterker in de ‘omgeving’ bewegen, als het gaat om het veranderen van vaardigheden en de integratie in onze arbeidswereld”.

Bron:

Wer hätte das gedacht? Großteil der Migranten ist nicht integrationswillig

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Wie had dat gedacht? De overgrote meerderheid van de Duitse migranten is niet bereid om te integreren

 1. Marcelina // februari 8, 2019 om 19:14 //

  Door interviews in de opvangcentra bleek, dat ze er van overtuigd zijn dat zij eerder of later de
  de baas van Europa zullen worden. Met dat doel zijn ze ook hierna toegekomen. Integratie past niet in hun ideologie. Hun ideologie is altijd gebaseerd geweest op veroveren en tot ze hun doel bereiken kunnen ze lekker de gediscrimineerde underdog spelen.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // februari 8, 2019 om 21:03 //

  Het is niet slechts een kwestie van niet willen participeren in een moderne samenleving, maar ook niet kunnen. Dit vanwege een schrijnend gebrek aan intelligentie, en de bekende religieuze, etnische en culturele verschillen. Het niet voldoen aan deze meest elementaire criteria geeft al aan hoe hersenloos het is om dit vuilnis van de straat af te halen en de schone huiskamer in te werpen.

  Overigens is het een simpel principe van primaten: wel de lusten en niet de lasten en veel gesimuleerde verontwaardiging want deze onwil is al decennia bekend.

  Like

 3. Stuur ze terug.
  Daar is hun cultuur.
  Daar zijn ze nog, want de meesten zijn jonge mannen.
  En stuur de politici, die dit willens en wetens gedaan hebben, mee.

  Like

 4. draai die verdomde geld kraan dicht en de intenties kome onmiddelijk boven drijven

  Like

 5. Pierre Van de Kletersteeg // februari 9, 2019 om 08:58 //

  Logisch.Zijn geen vluchtelingen, maar invasiers; hun doel is europa overnemen.

  Logisch.Ze komen uit gebieden waarhet leven waardeloos is door Sharia en islam. Dus “vluchten”ze naar Europa. Wat doen ze daar? Europa de schuld geven en proberen de sharia in te voeren zodat europa net zo miserabel wordt als de landen waarvan ze komen.

  Moslim logica……

  Like

 6. Leren ze het dan nooit die Duitsers? Zelfs de meest Linkse politici hier moesten 10 jaar geleden al toegeven dat de integratie was mislukt. De nieuwe lichting politici is dat overigens al weer vergeten. Die hebben wel een goed geheugen alleen is het een beetje kort.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s