Nieuw

Salvini gaat tekeer in EU-parlement: “Jullie zijn niet goed snik – jullie hebben een goede dokter nodig”

Hieronder eerst de screenshots met vertaling, en het hele filmpje staat helemaal onderaan.

We hebben 20 miljoen werklozen in Europa, we hebben islamitisch terrorisme, ongecontroleerde migratie …

En waar houden jullie je mee bezig in dit parlement op woensdagmiddag? … met het knevelen van Facebook, met Fakenews ..

Jullie zouden therapie moeten krijgen van een heel goede arts

Het publiek geeft een staande ovatie

Ik zou graag willen weten … Salvini wordt onderbroken

Zeer geëerde .. zeer geëerde heer Salvini

Salvini draait zich om naar het publiek: Dank voor jullie applaus, maar wees voorzichtig, want ze smijten jullie hier zo naar buiten als je voor mij applaudisseert

Zeer geëerde heer Salvini, verontschuldig me ..

Salvini: kan ik nu weer verdergaan?

Nee, u moet naar me luisteren

U moet niet alleen respecteren dat dit huis democratisch over het onderwerp besloten heeft, maar ook respect betonen aan uw collega’s.

Salvini: Ik zeg toch alleen maar, dat jullie naar mijn mening, niet goed bij jullie hoofd zijn, met alle respect.

Salvini: Mag ik nu verdergaan?

President Salvini, ik deel u alleen maar mede, dat u voorzichtig moet zijn met de woorden die u hier gebruikt. Dank u.

Die vage bedreiging van je laat me volkomen koud.

Als het Europese volk tegen islamitisch terrorisme is dan betekent dat dat het islamofoob is …

Als het tegen adoptie door homo’s is, dan is het homofoob …

Als het voor de sluiting van zigeunerkampen is, of voor de beëindiging van de vluchtelingeninvasie, dan betekent dat dat het racistisch is …

Nee, dat betekent dat ze een gezond mensen verstand hebben en vrije mensen zijn!

Het gaat niet goed met jullie, het lukt jullie niet meer om de gedachten van de mensen te kopen

Om alle kranten, nieuwsberichten en radiostations te controleren

Engeland heeft gestemd hoe het wilde, de VS. heeft gestemd hoe het wilde, Italië heeft gestemd hoe het wilde

Jullie zijn aan het doordraaien, en wat bedenken jullie dan? Censureer Facebook.

Censureer het internet, straffen, 5 miljoen, 50 miljoen, jullie voeren een ministerie van Waarheid in volgens George Orwell

Een Propaganda-Ministerie

Ik verwacht nu, dat het EU-parlement ook een gedachtenpolitie invoert, om hen te vervolgen die niet de enige geldende gelijkgeschakelde mening volgen.

Jullie kunnen bedenken wat jullie willen, het enige wat jullie zeker zullen doen, is jullie koffers pakken en echte arbeid gaan zoeken, omdat de waarheid niet gestopt kan worden, hiervandaan niet en ergens anders vandaan niet.

Dank u, leve het internet, en leve Facebook.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on Salvini gaat tekeer in EU-parlement: “Jullie zijn niet goed snik – jullie hebben een goede dokter nodig”

 1. Held, held, held!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Arminius // februari 8, 2019 om 21:52 //

  Eindelijk het begint te kenteren!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 3. Heeft Nigel Farage goed afgekeken.
  Dit zijn het soort mensen die het eu gedrocht zullen gaan slopen.
  Meer, meer, meer graag

  Liked by 1 persoon

 4. Mooi werk Fub.
  Ik hoop toch niet dat je de tijdmachine hebt gebruikt om de tekst van Bron te stelen.
  Voordat-ie hier weer om ‘zijn credits’ komt huilen.

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // februari 9, 2019 om 01:06 //

  En nu maar hopen dat ze weg gestemd worden in maart

  Liked by 1 persoon

 6. Marc van der Wegen // februari 9, 2019 om 02:41 //

  Geweldig..het vlammetje word steeds groter. De waarheid is niet meer te verbergen, de problemen te groot en het volk begint eindelijk in te zien dat ze jarenlang zijn bedrogen en belogen. Moderne geldslaven in een nep democratie, dat zijn we geworden. Steeds minder rechten en vrijheid, steeds meer regels en plichten, alleen maar stijgende kosten etc etc, het is tijd voor verandering!!!

  Liked by 5 people

 7. Republikein // februari 9, 2019 om 04:24 //

  Hup EBOH!

  Like

 8. Het EU parlement is één grote socialistische smeerlapperij! Socialisme leidt altijd naar armoede en kapitalisme en behoort daarom uitgeroeid te worden voordat het doorslaat naar communisme!

  Liked by 2 people

 9. mooi, iemand die zijn bek durft opentrekken tegen al die huichel lafaards bende. Mijn knuppel ligt altijd binnen handbereik, als het los gaat. Eruit met dat links globalistisch marxisten tuig.

  Liked by 1 persoon

 10. Horatius // februari 9, 2019 om 14:13 //

  De bezem moet door het EU parlement want een forse winst voor de anti-immigratie partijen kan een einde maken aan de invasie vanuit Afrika en het Midden-Oosten.

  Maar is het eigenlijk niet al te laat om de hele zaak nog tot beheersbare proporties terug te kunnen brengen?

  In mijn eigen stad Rotterdam bestaat meer dan de helft van de bevolking uit allochtonen en in Amsterdam zal het niet veel anders zijn. De werkeloosheid onder deze etnische minderheden is gigantisch en in het kader van de gezinshereniging worden die aantallen alleen maar groter.
  Uitgeprocedeerde asielzoekers genieten een onaantastbare status want ze zijn immers zielig en de weg kwijt al weten ze de weg naar de asieladvocaten feilloos te vinden al of niet met behulp van de linkse activisten.

  Salvini weet de mening van de overgrote meerderheid van de autochtone bevolking in Europa exact weer te geven in realistische bewoordingen en hij wordt dan weggezet als een populist.
  En zijn gelijk kan men vinden in het feit dat de voormalige Oostbloklanden geen last hebben van terreuraanslagen, gettovorming en moslimenclaves.

  Maar hoe groot is de kans dat er daadwerkelijk na de komende EU-parlementsverkiezingen een totale omwenteling zal gaan plaatsvinden?

  Ons volk wordt in slaap gesust met de boodschap dat het weer goed gaat met onze economie en de criminaliteit zou sterk zijn afgenomen en de aandacht wordt uitdrukkelijk verlegd naar de klimaatverandering om zodoende de echte problemen onder het tapijt te kunnen vegen.
  En we trappen er nog in ook, met name onze jeugdige generaties die een held hebben gevonden in een Jesse Klaver die een agenda voert van ongelimiteerde immigratie en een terugdringen van het broeikaseffect, zaken die in de praktijk volledig haaks op elkaar staan.
  Met in de toekomst 25 miljoen inwoners, voornamelijk samengepakt in de Randstad Holland wordt het leefklimaat zeker niet gezonder in ons land.

  De z.g. populistische partijen zullen absoluut winst gaan boeken maar worden vervolgens via een cordon sanitaire volledig buitenspel gezet en de censuur doet de rest om het volk op het verkeerde been te zetten en monddood te maken. Want sancties zullen er zeker volgen als de bureaucraten Brussel hun zin zullen krijgen.

  Tot de volgende financiële crisis zich zal aandienen en de verzorgingsstaat op het huidige niveau niet meer is te handhaven en er dus grote maatschappelijke onrust zal ontstaan waarbij de huidige demonstraties van de Gele Hesjes alleen maar een voorbode is van de totale chaos die dan zal uitbreken, waarbij we de kans op een burgeroorlog niet mogen uitsluiten.

  Men kan niet ongestraft de helft van de bevolking van Afrika overhevelen naar West-Europa evenals miljoenen militante moslims die zich voordoen als ‘vluchtelingen’ maar zich in feite ontpoppen als bezettingstroepen en de bijbehorende bezettingskosten rijzen de pan uit.

  Salvini is geen onheilsprofeet maar een realist die weet dat het 5 voor 12 is om Europa alsnog uit de klauwen van de radicale islam te kunnen redden om over de gevolgen van de komst van vele miljoenen Afrikanen maar te zwijgen.

  De begrippen vergrijzing, diversiteit, tolerantie & verdraagzaamheid moeten worden vervangen door het handhaven van de Rechtsstaat en de Nationale Identiteit evenals repatriëring van nepvluchtelingen, preventieve hechtenis van potentiële terroristen en het uitzetten van radicale imams naar de landen van herkomst.

  Zo niet, dan staan ons zware tijden te wachten waarbij het recht van de sterkste zal gaan zegevieren.

  Liked by 2 people

 11. Horatius, als het om de centjes gaat is het allemaal lekker welkom, alleen voor de werkende
  Nederlander onder aan de ladder, ziet het met lede ogen aan, althans velen. Nog te veel met de kop in het zand, want slecht gaat het ons nog niet. Hypocriet bv om fel tegen de brexiteers
  in te gaan, maar nu blijkt wel dat het voor NL een voordeel is, om al 40 bedrijven als geinteresseerden vestigingsplaats te willen. En nog een hoop in de onderhandeling. Zo gaat dat
  met die hele zogenaamde vluchtelingen ook. Er zit wat achter, en dat is geld, geld en nog eens geld. Jammer te vernemen dat Rotterdam al zo ver gekomen is. Ik wist wel van A’dam, ca 50%

  Liked by 1 persoon

 12. salvino gersalvino3@gmail.nl // februari 9, 2019 om 16:35 //

  liefde gerechtigheid eendracht trouw en standvastigheid vive la republiek groetjes uit heel erg geel Frankrijk

  Liked by 2 people

 13. Horatius // februari 9, 2019 om 19:09 //

  @jtprf,

  Volkomen correct: het draait allemaal om geld, dus goedkope arbeidskrachten voor de grootindustriëlen vanuit o.a. Afrika terwijl we hier nog steeds te maken hebben met 350.000 werkelozen.
  Die immigranten hebben al snel in de gaten dat een Bijstandsuitkering plus talloze toeslagen meer oplevert dan een plek op de arbeidsmarkt.
  In de Rotterdamse haven kampt men met een ernstig tekort aan geschoolde arbeiders evenals in de bouwsector. Maar blijkbaar is er geen enkele motivatie bij de werkeloze immigranten met een verblijfsstatus om daar aan de slag te gaan.

  De multiculturele samenleving is grotendeels gefinancierd door de opbrengsten van het aardgas, maar die bron droogt zoals bekend langzaam maar zeker op.

  Dan is het toch wachten tot de hele zaak in elkaar stort en dan bedoel ik het huidige niveau van de verzorgingsstaat die op de langere termijn dus niet te handhaven is.

  En dan breekt dus op zijn Hollands gezegd de pleuris uit, want daarvoor zijn die vluchtelingen hier naar toegekomen.

  Like

 14. Juist @Horatius,
  dat is de reden dat Trump zich ook niet met het klimaat bezig houdt, en niet omdat hij niet met het klimaat in zou zitten.
  Er zijn andere problemen op te lossen die de mensheid in de allereerste plaats aanbelangen.
  Je moet immers met een ‘schone lei’ kunnen beginnen, anders wordt het een hopeloos rommetje.

  Like

 15. Is allemaal al een proces van vele decennia denk ik. Een heel slim plan. Je drijft het volk in het nauw.
  Wat ik hier op Fenixx ook al merk, is dat haat aangwakkert word, men steeds meer ook in uitngen
  verwensingen, veroordelingen leeft. Speelt in de kaart van de slimme koppen. Want het kan zo
  maar zijn dat als dat zo door gaat, de vlam in de pan slaat. 2 keuzes, of burgeroorlog of een globale
  , lees WO3. als bv de EU toch geen succes drijgt te worden. ( denk ik dan ). Men moet toch wel weten
  dat het met “vaklieden” slecht gesteld is, en wat hier binnen komt vaak niet de kwaliteiten bezit.
  Daar zit iets anders achter. Ik denk zials al geschreven is, goedkopere strijdlustig volk voor iets of iemands doeleindes, cq belangen.
  Men moet toch wel door hebben, dat het tot een climax gaat komen, als men de eigen bevolking blijft opzadelen
  met ongewenste dingen?
  Op termijn gaat dit stuk. Rotterdam als serieus wereldhaven, economisch belangrijk, vol stoppen
  met weinig goeds aan vreemd volk.
  Hoe dan ook, het zal niet omkeren zonder bloedvergieten

  Like

 16. Jean Wauters // februari 10, 2019 om 18:53 //

  We moeten Brussel en Europa stoppen of er komt een derde Wereldoorlog maar dan tegen de moslims

  Like

 17. Hey, ik zie het filmpje nergens, en ik krijg em ook niet gegoogled. Weet iemand waar die te vinden is?

  Like

 18. Eindelijk zegt er daar eens iemand wat ik al jaren denk.

  Like

 19. Geweldig deze man,Ik heb grote bewondering voor Salvini!!!
  Dat hele gore eu zootje helpt europa naar de kloten, WEG ERMEE!!!

  Like

 20. Dagroosje // mei 4, 2019 om 17:00 //

  Een leider met ballen. Dit unicum is tegenwoordig haast niet meer te vinden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s