Nieuw

Oostenrijkse partij eist beperkingsgebieden voor asielzoekers

De nieuwe moord door opnieuw een slechts enkele weken in ons land aanwezig zijnde asielzoeker bewijst: Nu is het tijd om te handelen!

De  vaderlandlievende-sociale partij ‘Die Stimme’ (De Stem) verlangt van de regering snelle oplossingen.

– Maar we geven niet alleen kritiek, we hebben ook oplossingen. De bescherming van de autochtone bevolking is onze belangrijkste taak en als wetten en verdragen daarvoor moeten worden gewijzigd, dan moeten ze dan maar worden gewijzigd, aldus Markus Ripfl, landelijk voorzitter van Die Stimme. Volgens Ripfl zijn deze wetten niet in steen gebeiteld, maar moeten ze worden aangepast aan de huidige gebeurtenissen en problemen.

Om de veiligheid van de autochtone bevolking weer te kunnen garanderen, eist Die Stimme nu beperkingsgebieden voor asielzoekers, indien mogelijk in het buitenland:

– Ik zie momenteel de enige snelle oplossing in beperkingsgebieden. Met andere woorden: speciaal ingestelde zones voor asielzoekers of personen van wie de status nog niet is erkend of die een weigeringsprocedure ondergaan. Dit geldt natuurlijk ook voor personen van wie de status is ingetrokken. Daarnaast moet de status uiteraard worden ingetrokken in het geval van een overtreding en niet alleen in het geval van een misdaad (let wel: misdaad met ten minste 3 jaar gevangenisstraf). Dit is de enige manier om onze bevolking te beschermen. In deze gebieden moet het meest noodzakelijke beschikbaar zijn, maar niet meer. Het doel moet zijn deze mensen ertoe te bewegen zo snel mogelijk terug te keren, of zo snel mogelijk uitzetting naar hun land van herkomst voor te bereiden, aldus de EU-verkiezingsleider van de verkiezingsbeweging LIJST ÖXIT – DIE STIMME, Markus Ripfl. Maar volgens Ripfl moet een snelle terugkeer ook het doel zijn voor erkende asielzoekers.

– Zodra er geen reden meer is voor asiel, moet het vertrek worden voorbereid.

– Natuurlijk zijn er ook autochtone criminelen, die moeten ook hard worden aangepakt. Dit staat echter geenszins in de weg aan het nemen van maatregelen om te voorkomen dat buitenlandse criminelen zich bij hen voegen.

Bron:

Österreichische Partei fordert Sperrzonen für Asylanten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Oostenrijkse partij eist beperkingsgebieden voor asielzoekers

  1. Een socialistische partij met oplossingen. Pfff…., daar zit waarschijnlijk meer achter.

    Like

  2. Remigratie lijkt een vloek woord, en toch de enige goede term.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s