Nieuw

Oostenrijkse Minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl: intrekking van de beschermingstatus in geval van een strafbaar feit

Foto: Redevoering Herbert Kickl bij Volksfest Wieselburg (29. Juni 2017). Screenshot YouTube FPÖ TV.

De minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl (FPÖ), stelt duidelijke richtlijnen vast voor het asiel- en vreemdelingenrecht binnen de Europese Unie. Concreet gaat het erom de beschermingsstatus in te trekken wanneer een strafbaar feit wordt gepleegd. Binnen de EU wil de vrijzinnige Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken een paradigmawisseling teweegbrengen:

Geweld tegen vrouwen als afwijzingsgrond
De EU-wetgeving moet voorschrijven dat reeds bij een misdrijf zoals seksueel geweld of geweld tegen vrouwen de beschermingsstatus kan worden ontnomen. Dergelijke misdrijven moeten specifiek worden vermeld in de zogenaamde statusverordening om de rechtbanken richtsnoeren te geven voor de interpretatie ervan.

Voor Kickl is het volstrekt onbegrijpelijk dat het in de huidige juridische situatie noodzakelijk is om na het plegen van een ernstig misdrijf te wachten op nieuwe misdrijven, in plaats van in één keer ergere dingen te kunnen voorkomen. Maar ook vanuit preventief oogpunt moet het doel zijn om zo vroeg mogelijk in te grijpen om de eigen bevolking te beschermen.

Kickl: “Bescherming voor hen die onze waarden respecteren”
De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken formuleert ook een duidelijk standpunt over de vraag wie binnen de EU bescherming moet krijgen. Dit zou alleen moeten gelden voor mensen die ook onze waarden respecteren. Daarom moet het aan de afzonderlijke lidstaten worden overgelaten om te beslissen wie zij in het kader van dit aspect bescherming kunnen en willen verlenen. De automatische distributie van migranten die via smokkelorganisaties naar Europa komen, moet ook worden voorkomen.

Dit jaar al zes mesmoorden door asielzoekers

Hoe belangrijk het is om de immigratie naar de EU en in het bijzonder naar Oostenrijk streng te reguleren en uiteindelijk te beteugelen, blijkt uit de recente misdaden in Oostenrijk, met name de zeven mesmoorden die alleen al sinds het begin van het jaar hebben plaatsgevonden, het meest recentelijk op afgelopen woensdag, toen een Turk die in Dornbirn (Vorarlberg) woonachtig was, naar verluidt de cheffin van het kantoor dat hem in 2009 een verblijfsverbod heeft opgelegd, heeft vermoord.

Bron:

Innenminister Herbert Kickl: Schutzstatus bei einer Straftat aberkennen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Oostenrijkse Minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl: intrekking van de beschermingstatus in geval van een strafbaar feit

 1. Pierre Van de Kletersteeg // februari 9, 2019 om 08:59 //

  Ik stel voor “duivels eiland”nieuw leven in te blazen.

  Like

 2. Marcelina // februari 9, 2019 om 15:36 //

  De migranten lachen zich rot om de wetgeving van Europa. Ze vinden dan ook alle gaten om daar misbruik van te maken en als ze éémaal gepakt worden dan worden ze binnen een uur met een moorkop de straat opgestuurd, of vanwege de ellenlange processen die ze vaak in vrijheid mogen afwachten, .nemen ze gewoon de benen. Onder een andere valse naam worden ze in een ander land als “zielige” migranten opnieuw welkom geheten. Zodra ze hun verzoek hebben ingediend, dat geen enkel land mag weigeren, krijgen ze weer een beschermstatus en dan is de weg weer vrij om het volgende slachtoffer te maken.

  Like

 3. Kickl heeft volkomen gelijk

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s