Nieuw

Onderwijs is gif – 94% van de leraren stemt op extreemlinkse marxistische partijen

Niet meegeteld heb ik:

PVV – 1%

FvD – 3%

50+ – 2%

Anders – 1% (maar daarvoor trek ik 1% af van 50+)

———————–+

6% niet Marxistisch.

Ongeldig – 3% komt in zijn geheel terecht bij de marxisten. Niet stemmen heeft geen zin, want er blijven geen zetels leeg, de zittende partijen stelen doodleuk de zetels van de niet-stemmers.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.127 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Onderwijs is gif – 94% van de leraren stemt op extreemlinkse marxistische partijen

 1. koddebeier // februari 8, 2019 om 09:54 //

  Vandaar dat de jeugd al jaren massaal geïndoctrineerd wordt.
  Levensgevaarlijk !!
  Net als dat in de grote steden waar links al jaren aan de macht is de ambtenaren en directies van gemeentelijke bedrijven links zijn !!

  Like

 2. templars2017 // februari 8, 2019 om 14:23 //

  Links ,het is haast een scheldwoord, doch hun doctrine zit overal in genesteld, in alle lagen van bestuur, ondewijs ,voorzieningen overal ,ze zijn overal aanwezig dus is het een fluitje van en cent om de controle maximaal te behouden.
  Hetgeen groen heeft kunnen doen omdat ze destijds ook als onschadelijke minderheid werd beschouwd geeft nu blijk, eerst de groenen en nu gaat de islam exact hetzelfde doen ,in feite is het een herhaling van het dubieuze spel dat gespeeld wordt ten koste van de massa onwetenden.
  het resultaat is dat de groenen oncontroleerbaar geworden zijn en telkens en overal hun stempel kunnen drukken ,stel je voor dat hetzelfde gebeurd met de islam….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s