Nieuw

Moslima geschokt: Uit de sportschool geschopt vanwege een hoofddoekverbod

Verontwaardiging vanwege hoofddoekverbod in een sportschool in Hannover in Duitsland. De discriminatieknuppel zwaait weer eens in het rond, een moslima weigerde haar hoofddoek af te doen en werd uit het fitnesscentrum gezet. Blijkbaar had de 35-jarige moslima voor de proeftraining niet goed de algemene voorwaarden gelezen: “Om ongelukken te voorkomen en de fysieke integriteit te behouden, is het dragen van sieraden en hoofddeksels tijdens de training niet toegestaan”. Met deze regel stelde de moslimvrouw zich niet tevreden, zoals altijd wanneer het om hen gevoeligheden gaat en de intoleranten om tolerantie eisen.

Focus Online op 06-02-2019:

Zomaijah Ahmadi was geschokt toen een medewerker van de fitnessstudio in het centrum van Laatzene Leine haar aandacht vestigde op het hoofddoekverbod. Ze had dit “nog nooit eerder meegemaakt”, ergerde zich de inheemse Hannoveraanse met Afghaanse wortels. Ze kreeg te horen dat ze het trainingsgebied moest verlaten toen ze weigerde de hoofddoek te verwijderen. Als reden voor het verbod verwijst de studio naar de algemene voorwaarden: “Om ongelukken te voorkomen en de fysieke integriteit te behouden, is het dragen van sieraden en hoofddeksels tijdens de training niet toegestaan”, aldus de sportschool.

De 35-jarige jurist-studente kan een hoofddoekverbod om veiligheidsredenen niet begrijpen: “Als het zo gevaarlijk zou zijn, dan zouden de basisscholen toch als eerst aan dergelijke regels moeten voldoen?” Ahmadi wendde zich ook tot een tweede fitness-filiaal in het centrum van Hannover, die het verbod bevestigde.

Na alle ergernis is de 35-jarige blij dat ze alleen in de fitnessruimte was voor een proeftraining en nog geen contract had getekend.

Bron:

Muslima schockiert: Wegen Kopftuch-Verbot aus Fitnessstudio geworfen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Moslima geschokt: Uit de sportschool geschopt vanwege een hoofddoekverbod

 1. Die komt niet om te sporten,maar om te provoceren ,terug naar de zandvlakte en aan de ketting ermee

  Liked by 2 people

 2. “Ingewikkeld” mensch !

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir Bellair // februari 8, 2019 om 09:45 //

  Duitsland levert nog wat achterhoedegevechten tegen de Islam. Nog even en dan zien we de zaken geheel omkeren: vrouwen die geen hoofddoek dragen, worden uit de sportschool getrapt omdat ze niet voldoen aan de Islamitische standaard.

  En ja, Duitsland vraagt er zelf om. Een Islamitische broedzeug leeft in Hannover op kosten van de Duitser. Vervolgens studeert ze als jurist, en wel om haar criminele soortgenoten uit de wind te houden, ook allemaal weer op kosten van de Duitser. En net als met de beruchte gescheiden zwemles gaat de zelfingenomen zeug naar de sportschool – weer betaalt de Duitser de rekening.

  Het arrogante en zelfingenomen spook is dan ook nog eens zwaar verontwaardigd als er tegengas gegeven wordt als zij zeer provocerend en stompzinnig haar kopvod blijft dragen.

  Dat is modern Duitsland dat jankt om een ‘Kristallah Nacht’ of volledige islamisering, wat synoniem is voor totale ondergang.

  Liked by 3 people

 4. Is de zandbak geen betere sport locatie, en dat zonder beperking, behalve de zon dan?

  Like

 5. Jack vanderVeen // februari 8, 2019 om 22:25 //

  een 35jarige jurist studente? is dat een gepensioneerde rechtenstudente?
  dan is ze vast bezig met een doctoraal en is discriminatie binnen de sportschool haar onderwerp.
  doch vermoed ik eerder dat ze advocatenkantoor kopieerassistente is met een overdreven concentratie islamitisch narcisme.
  dat volk heeft wel het voordeel dat ze, wat voor resultaten ze ook halen, altijd hun diploma’s ontvangen. gewoon even de resultaten opveizelen van elkaar/bij elkaar.

  Liked by 1 persoon

 6. Pierre Van de Kletersteeg // februari 9, 2019 om 08:43 //

  Ze ging daar ook niet heen om te trainen, maar om te provoceren.Deel 1 van de civiele jihad: rollen omdraaien, zorgen dat islam in slachtoffer rol komt, sympathie winnen….Hebben ze een goede nationaliteit uitgekozen. Bij hoeveel geweldsmisdrijven zijn Afghanen betrokken? geweld, verkrachting, mishandeling? Kijk eens in hun eigen land?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s