Nieuw

Iran heeft nieuw wereldwijd computersysteem voor de jacht op “islamofobie”

 

Maar niet heus. De enigszins aangepaste titel was bedoeld om uw attentie te vangen en interesse te wekken om het artikel aan te klikken en verder te lezen. En aangezien u momenteel deze woorden in u opneemt, is mijn krijgslist gelukt. Maar troost u, het zijn slechts twee woorden die u om de tuin hebben geleid.

Israël heeft nieuw wereldwijd computersysteem voor de jacht op “antisemitisme”

Israël gaat nu wereldwijd het online antisemitisme bestrijden. “Antisemitisme” houdt tegenwoordig alle vormen van kritiek op Joden en de Israëlische politiek in.

In samenhang met de internationaal ingestelde “Holocaustdag” 2018 onthulden Israëlische ministers dat Israël een nieuw censuurwapen heeft gebouwd dat wereldwijd de mensen gaat bestrijden die het lef hebben om kritiek te leveren op het doen en laten van het land.

Het systeem draait nu ongeveer een jaar en regelmatige Facebook- en Twitter-gebruikers zijn zich het afgelopen jaar steeds meer bewust geworden van de effecten van Israëls spyware in de vorm van verwijderde berichten, geschorste accounts en politierapporten.

De effecten in Nederland zijn beperkt door het feit dat het systeem in de beginfase niet wordt ondersteund voor de Nederlandse taal, maar de vervolging op Joden- of Israël-kritische berichten op sociale media zal in de toekomst aanzienlijk toenemen, zoals buitenlandse commentatoren ervaren.

De software ACMS, het cybersysteem voor het monitoren van antisemitisme, werd voor het eerst gepresenteerd door Naftali Bennet. Bennet bekleedt al enkele jaren verschillende ministeriële functies voor het Het Joodse Huis, een rechtse Israëlische politieke partij van nationalistische en religieus-zionistische signatuur. Sinds december 2018 bestuurt hij samen met de regeringsminister van Justitie, de oorlogshetzer en racist Ayelet Shaked, de nieuwe Joodse extremistische partij Nieuw Rechts.

Massamonitoring van ‘antisemieten’

ACMS is, volgens Naftali Bennet, “het meest geavanceerde instrument ter wereld voor het in real time monitoren van antisemitisme”.

De software volgt over de hele wereld berichten op sociale media en ontdekt onmiddellijk hoe en aan wie de antisemitische berichten worden gedeeld. Met de software is het heel eenvoudig om compilaties te maken in welke steden en landen de meeste antisemitische berichten worden gepost.

Naast het systeem zelf zal het ministerie een “war room” beheren om de antisemitische berichten te analyseren en de inhoud ervan te delen met internetbedrijven, zodat ze kunnen worden verwijderd.

Deze informatie zal over de hele wereld worden gebruikt om druk uit te oefenen op bedrijven en autoriteiten om de berichten te verwijderen en vervolgens met politierapporten en aanklachten de mensen vervolgen die de berichten plaatsen en delen.

In een eerste fase worden antisemitische berichten in het Engels, Duits, Frans en Arabisch gevolgd op de sociale platforms Facebook en Twitter. Het systeem breidt zich geleidelijk uit naar meer platformen en meer talen.

The Times of Israel heeft geschreven dat het systeem tijdens een testmaand – eind 2017 – 409.000 antisemitische berichten van 30.000 gebruikers wereldwijd heeft ontdekt. De meest antisemitische steden waren tijdens de testmaand Santiago in Chili, Dnipro in Oekraïne en Boekarest in Roemenië. In het westen waren Parijs en Londen de meest antisemitische steden.

Volgens een nieuw artikel van het Amerikaanse online magazine Dispropaganda kunnen we verwachten dat dit aantal exponentieel zal toenemen omdat Israël zijn zoektocht naar antisemitisme zal uitbreiden tot bijna het hele internet.

Alle antisemieten moeten worden onthult

Natftali Bennet zegt dat ze alle antisemieten op het internet zullen onthullen, zodat iedereen weet wie ze zijn.

– De tijd is gekomen om een spiegel voor onze haters te zetten en het lelijke gezicht van modern antisemitisme bloot te stellen. Vanaf nu weten we wie elke antisemitische opruier is.

Dit betekent dat mensen die Israël op de een of andere manier zullen bekritiseren, zouden kunnen worden gevolgd door Israël, met hun namen, profielen en berichten die worden opgeslagen en gearchiveerd om gebruikt te worden door Israël zoals het dat wil.

Of dit volgen en hanteren van de antisemitische berichten legaal is voor Israël, is oninteressant voor Benett en de Israëlische regering. Maar buitenstaanders beschouwen het als juridisch belangrijk om te weten of het voor Israël legaal is om onderdanen van andere landen te traceren, zonder hun medeweten of toestemming, en vervolgens hun persoonlijke informatie, hun gegevens en berichten te gebruiken en er mee te doen wat ze willen.

Alle kritiek op joden en hun staat is geclassificeerd als antisemitisme

Een ander aspect is de definitie van antisemitisme. Volgens de huidige discriminatiewetgeving in Europa kan het illegaal zijn om stereotiepe tekeningen van joden in karikatuur te plaatsen.

Maar op dit moment is het niet illegaal om als particulier op te roepen tot een boycot van Israëlische bedrijven die actief zijn op de illegaal bezette Westelijke Jordaanoever, zoals SodaStream, of om hun vrienden uit te nodigen om geen Renault-merk te kopen, omdat het vaak banden heeft met Israëlische zakelijke belangen.

Een dergelijke boycotoproep is echter voor een groot deel onderworpen aan de strijd tegen antisemitisme met ACMS.

De relatief succesvolle vreedzame boycotbeweging BDS, die door de voortdurende genocide van Israël op Palestijnen oproept tot een boycot van Israëlische goederen en diensten, is een scherpe doorn in het oog van de Joodse staat.

Al Jazeera’s documentaireserie The Lobby – USA laat zien hoe spionnen uit Israël BDS-aanhangers in de Verenigde Staten vervolgen en lastigvallen.

Volgens de Israëlische regering zijn alle vormen van antizionisme hetzelfde als antisemitisme. Ook de globalistische en zionistische president van Frankrijk, de multimiljonair Emmanuel Macron, gelooft dat antisemitisme een antisemitisme in omgekeerde vorm is.

Het is zo ver gegaan dat bijna alle kritiek op Israël nu als antisemitisme wordt beschouwd, en daarmee doelwit wordt van ACMS en de vervolging en demonisering van zijn internetkrijgers gericht op particulieren die kritiek hebben op een Jood, zijn bezittingen of zijn vaderlandse politiek, schrijft Dispropaganda.

Antisemitisme is simpelweg wat een Jood of zijn lakeien antisemitisme noemt, en het moet worden gestopt.

Naftali Bennet’s eerste publieke presentatie van ACMS is te zien in de video hieronder:

Bron:

Diaspora Ministry unveils system for tracking online anti-Semitism
Israel unveils a global system for tracking online anti-Semitism
For France’s Macron, anti-Zionism is anti-Semitism ‘reinvented’
Criticism of Israel and Zionism is not Anti Semitism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Iran heeft nieuw wereldwijd computersysteem voor de jacht op “islamofobie”

 1. Als ik aan anderen vertel dat niet de islam het grootste gevaar is, maar het joods-zionisme, dan kijken ze me met wazige ogen aan en ben ik verdacht. En als ik dan vervolgens zou vertellen dat niet de staat Israël het grootste gevaar is, maar de de bankiers in Wall Street en the CIty, dan wordt het helemaal vaag. Dan, als ik zou vertellen dat ook niet zij, maar ‘sterkere machten’ die voor mensenogen niet te onderscheiden zijn, de scepter zwaaien, dan…Ach, laat ook maar.

  Like

 2. Goed artikel weer. Waarvoor dank. 😉

  Like

 3. Het stemt me blij dat Chili aan de top staat. Dan was mijn keuze toch niet zo slecht.

  Like

 4. “Defamation” – An Israeli’s examination of the ADL and anti-Semitism

  יואב שמיר (Yoav Shamir)

  Veelzeggend.

  Like

 5. Even uit proberen,,Israel is de grootste AGITATOR op deze wereld eb zijn al eeuwen bezig om alleen Joden op deze Aarde te krijgen.
  Zo we wachten het af.

  Like

 6. Nou ziet niets gebeuren dus valt vandaag mee, misschien morgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s