Nieuw

Irakese asielzoeker sleept bewusteloze Duitse vrouw naar zijn asielonderkomen en rand haar aan

Een Irakese asielzoeker is door de rechtbank van Hannover wegens seksueel geweld en lichamelijk letsel tot 16 maanden gevangenisstraf veroordeeld. De 29-jarige Omer M. werd beschuldigd van het bedwelmen van een 35-jarige vrouw in een bar – mogelijk door KO-druppels – en vervolgens naar zijn asielhuis gesleurd te hebben om haar daar aan seksueel geweld bloot te stellen.

Of hij haar specifiek KO-druppels heeft toegediend, kon niet worden opgehelderd. De vrouw had eerder haar man gebeld en hem gezegd dat ze zich nu op weg naar huis begaf.

De aangeklaagde bevindt zich op vrije voeten

Toen Omer B. in het asielhuis was aangekomen, eiste hij van zijn slachtoffer mondelinge en seksuele geslachtsgemeenschap. Half gekleed wist de vrouw te ontsnappen. Voor de rechtbank verscheen Omer M. met een alcohol geur. Een alcoholtest toonde 2,3 promille.

Tijdens het proces verdedigde hij zich: “Ze wilde met mij meegaan, ik heb het haar niet afgedwongen”. Hij heeft haar niet belaagd. “Ze is ouder dan mijn moeder, wat moet ik met haar doen? Ik wilde alleen maar helpen”.

De rechter getuigde hem “geen positieve sociale prognose”. De asielaanvraag van Omer M. is inmiddels afgewezen, hij heeft echter voor de komende zes maanden nog steeds een gedoogvergunning. Hij verliet de rechtbank voorlopig als vrij man. De vrouw was na de misdaad getraumatiseerd en was zes maanden met ziekteverlof.

Bron:

Irakischer Asylbewerber mißhandelt betäubte Frau sexuell

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Irakese asielzoeker sleept bewusteloze Duitse vrouw naar zijn asielonderkomen en rand haar aan

 1. ”Ik wilde alleen maar helpen” , goed ingestudeerd/ in laten fluisteren . Dergelijke wilde beesten zijn gewend om de prooi mee het hol in te slepen. Al wat je er over zegt … er veranderd niks.
  https://www.transformatio.nl/hersenen-en-communicatie/

  Like

 2. Republikein // februari 9, 2019 om 04:10 //

  Gewoon cultuur, niks bijzonders.

  Like

 3. Duchesne // februari 9, 2019 om 10:59 //

  “ouder dan m’n moeder”……zijn moeder was dus bij zijn geboorte 6 ! tsja, die verdomde culturele verrijking….

  Like

 4. idd Duchesne, heel knap op je 6de moeder worden
  en dan wat moet ik met haar doen? ze stoppen hem in alles vrouwen van zelfs in de 80, kinderen, jongens dieren het maakt ze niet uit , zelfs iemand die overleden is pakken ze nog
  vuile griezels

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s