Nieuw

Hongarije: Judith Sargentini en Frans Timmermans zijn volk van George Soros

Screenshot YouTube.

De Hongaarse en Nederlandse media meldden vorige week dat de EU-Raad Europese Aangelegenheden (REA) van het Nederlandse parlement de situatie van de rechtsstaat in Hongarije wil onderzoeken. Zij wilden ook een delegatie naar Boedapest sturen, maar hebben de reis geannuleerd nadat het Hongaarse parlement weigerde met hen samen te werken.

De Hongaarse regering zal de Nederlandse parlementaire delegatie die naar Boedapest is gekomen om de toestand van de rechtsstaat in het land te onderzoeken niet verwelkomen, vertelde een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag aan de publieke media.

Tamas Menczer, staatssecretaris van Communicatie en Internationale Vertegenwoordiging, zei dat Nederland geen Hongaars toezichthoudend orgaan was en dat Nederlandse pro-migratie-politici geen recht hadden om onderzoek te doen in Hongarije. “Wat als een Hongaarse groep zou onderzoeken hoe de vorige Nederlandse ambassadeur in Boedapest de islamitische staat met Hongarije vergeleek omdat we illegale migratie afwijzen?” Hij merkte op dat Judith Sargentini, lid van het Europees Parlement, en Frans Timmermans, vice-commissaris van de Europese Unie, ook Nederlander, “volk” van miljardair George Soros waren.

Geert Wilders, voorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV), vertelde het Hongaarse dagblad Magyar Idok dat de meerderheid van de commissieleden net als Judith Sargentini, “Anti-Orban en Anti-Hongarije” zijn. Hij raadde de Hongaren aan hen te negeren en zich te onthouden van deelname aan de procedure.

De regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs zei dat de Nederlandse politieke elite de provocerende campagne tegen Hongarije leiden.

Bron:

Ungarn: Niederländer provozieren diplomatische Krise

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongarije: Judith Sargentini en Frans Timmermans zijn volk van George Soros

 1. vonpuffelen // februari 8, 2019 om 22:17 //

  Van (((Sargentini))) was na een paar dagen de Wiki al aangepast.

  Like

 2. Marcelina // februari 9, 2019 om 00:36 //

  Net als Sargentini en de meeste Nederlandse kranten zou deze delegatie volledig gelukkig worden met het raadplegen van de oerstomme en gemene linksliberale bende en bij terugkomst zouden ze net als Sargentini op de borst kunnen kloppen “jongens, we hebben het goed gedaan”. Wat een kapsones zeg om je met binnenlandse aangelegenheid van een ander land te gaan bemoeien, terwijl je eigen land op vele terreinen dweilt met de kraan open

  Like

 3. Marcelina // februari 9, 2019 om 18:54 //

  Ik zag net op het nieuws dat de Catalaanse leiders In Spanje al 15 maanden zonder enig proces in de gevangenis vastzitten. Toen tijdens de demosntratie 800 mensen voor verrot werden geslagen niemand heeft in Brussel een kick gegeven. Waar was Sargentini en de 2e kamer toen en waarom brengen geen bezoek aan Spanje om de rechtsstaat aan de orde te stellen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s