Nieuw

Hilarisch: VVD komt met verkiezingsfilmpje over fraude

Tijd voor wat humor. De VVD – al zeven jaar op rij de partij met de meeste integriteitsschandalen – verklaart in een verkiezingsfilmpje de oorlog aan fraude. Natuurlijk niet aan de binnen de partij zo populaire witteboordenfraude, maar aan bijstandsfraude. Want een bijstandsmoeder die wat bijklust om aan het eind van de maand nog eten voor haar kinderen te kunnen kopen, is volgens de truthola in onderstaand filmpje natuurlijk van een heel ander niveau dan een witteboordencrimineel als Henry Keizer.

Die er een uitvaartcentrum en een crematorium op nahield.

Wat moet een voorzitter van een VVD met een crematorium denken wij dan gelijk. Kun je de afvalligen niet met een betonblok … , of op de varkensboerderij .. Laten verdwijnen. Nee, de VVD richt gelijk weer verbrandingsovens in.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Hilarisch: VVD komt met verkiezingsfilmpje over fraude

 1. Zou u, als Doener, haar doen?

  Like

 2. Dat geldt ook voor beloftes die met name Rutte maakt. Daar is zelfs een top tien van. En liegen natuurlijk. Daarom moest Halbe ook weg. En de bonnetjesaffaire en vul zelf maar in. De VVD is op afstand de meest onbetrouwbare partij in Nederland.

  https://tpo.nl/column/de-onbetrouwbaarheid-van-vvd-leider-mark-rutte-in-elf-punten/

  En de hoge BTW moest tijdens de crisis tijdelijk verhoogd worden om die crisis het hoofd te bieden. Welnu, de crisis is afgelopen en nu? Nu wordt niet alleen die tijdelijke BTW-verhoging NIET terug gedraaid maar de lage BTW wordt ook verhoogd.
  https://wnl.tv/2017/09/09/btw-tarief-nog-altijd-op-21-ondanks-belofte-kabinet/

  Daar zijn natuurlijk ook goede redenen voor aan te wijzen. Immers, de import, en daarna onderhoudskosten, van zo veel moslims moet natuurlijk ergens van betaald worden. En regeren is vooruitzien na het ondertekenen van Marrakesh.

  En die EU kost natuurlijk ook klauwen vol met geld. Oh ja, nog een leugentje maar dan 1 die niet alleen van Rutte afkomstig is. De EU heeft ons zo veel voordeel gebracht. Nou …………. niet in mijn portemonnee, Mijn portemonnee kreunt dagelijks want die dreigt bijna te bezwijken onder die steeds hoger wordende belastingdruk in een land dat er uit graaizucht zelfs twee belastingdiensten op na houdt te weten de belastingdienst en het CJIB. Vanmorgen kwam op het nieuws dat er 25.000 bekeuringen per dag worden uitgeschreven, de meeste voor kul-overtredingen zoals midden in de nacht 6 km te hard rijden. En dat de hoogte van de bekeuringen elke 5 jaar verdubbelt is al oud nieuws.

  Witteboordencriminelen zijn het!!!

  Like

 3. Duchesne // februari 8, 2019 om 18:52 //

  Weer zo’n lelijk wijf dat roept dat het innerlijk ertoe doet en niet het uiterlijk….of meer op de persoon, gelul over wat goed en fout is vanuit de positie van iemand die geen noodzaak heeft “fout” te doen….

  …….”geen VVD’er thuis of de geur van fraude en bedrog hangt voor de ruiten in plaats van gordijnen”..

  “Duchesne”

  Like

 4. Duchesne // februari 8, 2019 om 19:03 //

  …en dan nog dit….
  https://www.ed.nl/eindhoven/eindhovense-politiecommissaris-ontslagen-na-misbruik-bevoegdheden-en-aannemen-giften~a14ad465/

  Het zou zomaar je aandacht missen, maar de stronthoop eronder is ook niet mis. Sommige stront is weggepromoveerd naar hoge posities in Den Haag net voordat de bom klapte, maar op de vraag in hoeverre onder en boven wereld verstrengeld is kan gerust worden geantwoord dat het een en hetzelfde lichaam is. De rijkrecherche kan gerust nogmaals en dieper graven in deze “cesspool”, als ze mogen…..o ja, daar is die verstrengeling tussen onder en bovenwereld gewoon fusie geworden…..carriere noemen sommigen het….de grootste ratten in dit land zijn helaas blank.

  Nee mensen, we leven in een hele zieke besmette wereld en de dokters zijn de dragers.

  Like

 5. Tijd voor zelfspot moeten ze gedacht hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s