Nieuw

Frankrijk wil niet langer meer migranten opnemen die in het Middellandse Zeegebied worden opgepikt 

Onlangs ontvouwde zich weer een controverse rond de opgepikte Middellandse Zee-migranten die geen enkel EU-land wilde ontvangen. Later kwamen ze in Italië aan land nadat verschillende landen beloofd hadden een aandeel te ontvangen. De Franse autoriteiten zijn nu echter van mening veranderd.

De informatie komt van het Italiaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken, dat beweert dat Frankrijk nu alleen nog maar “mensen die bescherming nodig hebben” en “geen economische migranten” wil toelaten.

Het zou ook het verzoek van Italië om een efficiënter uitzettingsproces naar bepaalde Afrikaanse landen hebben gesteund en wil beginnen met Senegal.

Italië heeft opgeroepen tot betere samenwerking bij de uitzettingen van tientallen illegale immigranten uit Senegal die zich op Italiaans grondgebied bevinden.

Bron:

France ‘doesn’t want Sea-Watch migrants any more’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Frankrijk wil niet langer meer migranten opnemen die in het Middellandse Zeegebied worden opgepikt 

 1. Het zal hem niet helpen die macron!

  Like

 2. Nee inderdaad, die Macron moet weg. Die is stuk net als onze eigen Rutte.

  Maar zo zie je maar weer, de grote ommekeer is begonnen, het gezonde verstand wint terrein, de geest is uit de fles en die krijgen geen 10 Macrons en 20 Merkels er meer in.

  Tijd voor de grote schoonmaak en ommekeer.

  Ga maar fijn in Senegal de boel opbouwen en niet hier ondanks dat het volgens dat zieke Linkse Globalistische gedachtegoed allemaal tandartsen, internisten en hersenchirurgen zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s