Nieuw

Duitsland: Irakees scalpeert conciërge met machete

© Fotocollage PI-news.

Op maandag heeft een islamiet zijn cultuur in de wijk Neuaubing in München uitgeleefd en beslechte een ruzie met de huismeester van zijn woning met een machete. Naar verluidt zou het bij de “man”, zoals de ‘TAG24’ hem beschrijft, om een 38-jarige Irakees handelen die met veel moeite door een speciale politie-eenheid kon worden overweldigd.

Volgens het politierapport vond de eigenaresse van een pensioen in de Brunhamstrasse een defect in het sprinklersysteem. De vrouw verdacht de Iraakse inwoner ervan het systeem te hebben gemanipuleerd en ondervroeg hem.

In de loop van het geschil vroeg ze de 37-jarige conciërge om hulp. Deze versterking was natuurlijk totaal niet naar de zin van de “zuiderling”. Hij sloeg “onmiddellijk met zijn vuisten” op de conciërge in en trok hem een kamer van het pensioen binnen, waar hij waarschijnlijk het geschil definitief wilde oplossen – op de islamitische manier.

Hij greep een machete uit de kast en sloeg deze meerdere malen tegen het hoofd van de conciërge. Daarbij zou deze minstens gedeeltelijk gescalpeerd zijn. Het slachtoffer is ernstig gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

De dader verschanste zich in zijn kamer, maar werd al snel overweldigd en door een speciale politie-eenheid gearresteerd. En het “kleurrijke München” is weer een “op zichzelf staand incident” rijker.

Bron:

München: Iraker schlägt Hausmeister mit Machete gegen den Kopf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: Irakees scalpeert conciërge met machete

 1. Scalperen ?

  Hey ho, dat is cultural appropriation. Dat mogen alleen indianen.

  Like

 2. dit is onder auspiciën van de indianen, dus in zekere zin legitiem

  Like

 3. Leren ze het dan nooit die Duitsers?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s