Nieuw

Vrouwelijke gamer verbannen van Twitch omdat ze zei dat er twee genders zijn

Live streaming video platform verplicht cultureel marxisme

Een vrouwelijke gamer op Twitch werd van het populaire streaming platform verbannen omdat ze geloofde dat er maar twee genders zijn.

In een maandagse-mail van Twitch naar de Griekse streamer Helena Karamanidou, bekend als HelenaLive op het platform, werd ze op de hoogte gesteld dat ze de richtlijnen van de gemeenschap overtrad door zich in te laten met “haatdragend gedrag” tegen de transgendergemeenschap.

“Op basis van een beoordeling van uw activiteit of inhoud hebben wij een Community Guidelines strike op uw account uitgebracht. Als gevolg hiervan is uw toegang tot de diensten van Twitch beperkt”, aldus de e-mail van het personeel van Twitch, waarin staat dat de opschorting “voor onbepaalde tijd” is.

In een e-mailuitwisseling met vertegenwoordigers van Twitch werd Karamanidou verteld dat ze al twee keer eerder de richtlijnen van de gemeenschap had overtreden en deze keer de grens overstak door de transgendergemeenschap te beledigen.

“Uw recente gedrag heeft uw gebrek aan begrip voor wat haatdragende taal is en hoe het uw gemeenschap of uw kanaal kan beïnvloeden. Verschillende van uw uitspraken zijn beledigend bevonden voor de transgendergemeenschap en we tolereren dit soort gedrag niet.

Na een smeekbede aan Twitch om haar kanaal niet af te sluiten, omdat het een van haar inkomstenbronnen is, werd Karamanidou permanent verbannen.

Ze verdedigde zichzelf in een livestream op YouTube en besprak de omstandigheden die tot haar verbod hebben geleid.

“Als je wilt weten waarom ik een verbod heb gekregen, is dit de reden waarom ik een verbod heb gekregen – ik zei terwijl ik aan het streamen was dat ik denk dat er biologisch gezien twee geslachten zijn. Ik denk dat er de vrouw en de man zijn. Dat is wat de biologie ons vertelt. Ik heb specifiek gezegd dat het goed is als de man een vrouw wil zijn en de vrouw een man wil zijn, je kunt er niets tussenin zijn. Ik zei dat ik de transgendergemeenschap steunde, ik heb nooit gezegd dat ik dat niet heb gedaan. Ze hebben me verboden omdat ik zei dat er twee geslachten of seksen zijn. Daarom werd ik permanent verbannen van Twitch. “Maak je nu een grapje?”

“Ik werd permanent verbannen op Twitch voor het zeggen van wat ik denk, dat ik geloof dat er twee geslachten zijn,” voegde Karamanidou toe.

Karamanidou uploadde ook screenshots van haar e-mailuitwisseling met Twitch naar haar Instagram-account.

E-mail van Twitch:

Het kanaal van Karamanidou had meer dan 300.000 volgers met meer dan 10,7 miljoen views.

Bron:

FEMALE GAMER BANNED BY TWITCH FOR SAYING “THERE ARE ONLY TWO GENDERS”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Vrouwelijke gamer verbannen van Twitch omdat ze zei dat er twee genders zijn

 1. Ze heeft gewoon gelijk, er zijn twee genders. De rest mag er zijn, maar kan zich niet voorplanten , is afwijkend.
  Wat is er haatdragend aan feiten?

  Like

 2. XX en XY en spelingen der natuur, klavertjes vier , niet persé geluk

  Like

 3. Digitale dictatuur zit er al diep in.
  Een “like” of een “kudo” geven op het internet is net zoiets als op de kleuterschool, waarbij de juf een plakplaatje geeft als je het goed hebt gedaan, oftewel je jezelf in een hokje hebt laten plaatsen, onderwijs en indoctrinatie gaan dan ook hand in hand samen.
  Vooral links is hier massaal mee bezig op het internet, hele verkiezingen in andere landen beïnvloeden ze hiermee, ze stropen het hele internet ervoor af, maar hier hoor je niemand over, er wordt ook weinig over geschreven, maar het ligt ook gevoelig dit onderwerp, de meeste forums/sites zullen namelijk door de mand vallen.

  Like

 4. Wat een lekker ding…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s