Nieuw

Rechtervleugel in Spanje is booming – een aardverschuiving komt eraan in mei

Foto: Spaanse partijleider Pablo Casado van Partido Popular PP. Bron: Wikimedia. Auteur: PP Comunidad de Madrid.

Sinds de zachte staatsgreep van de linkse coalitie afgelopen zomer is het immigratiebeleid van Spanje van de ene op de andere dag drastisch veranderd. Bijgevolg, zoals in het Westen is gebeurd wanneer het immigratiebeleid ontrafelt en men de chaos massaal begint te importeren, wenden kiezers zich tot de meer conservatieve partijen voor oplossingen.

Dit is sinds Brexit en Trump in 2016 de dag wonnen op een consistente manier gebeurd – in Hongarije, Tsjechië, Oostenrijk, Italië en nu gebeurt het ook in Spanje. Zelfs in Zweden en Duitsland hebben de ooit dominante (globalistische) Sociaal-Democraten hun hegemonie verloren, en Frankrijk beleeft het tot op de dag van vandaag, drie maanden na het begin van de populistische Gele Hesjes revolutie.

De laatste opiniepeilingen in Spanje suggereren dat een centrumrechtse coalitie belangrijke regio’s en hun hoofdsteden, zoals Madrid en Valencia die al vier jaar in linkse en/of linkse-separatistische handen zijn, met gemak zullen overnemen.

De centrumrechtse partij Partido Popular zou, samen met de centrumrechtse partij Ciudadanos en de rechtse VOX partij, die regio’s winnen zoals in december vorig jaar in Andalusië, de meest socialistische provincie van Spanje. De lokale, regionale en Europese verkiezingen staan gepland voor 26 mei 2019 – en mogelijk ook algemene verkiezingen. Vrijwel zeker zou de linkse separatistische coalitieregering de macht verliezen aan een centrum-rechtse alliantie. Het werd eens tijd.

Bron:

Right wing in Spain is booming – a landslide is coming in May

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Rechtervleugel in Spanje is booming – een aardverschuiving komt eraan in mei

 1. Marcelina // februari 7, 2019 om 20:17 //

  Het wordt tijd dat de socialisten en met name Sanchez een kopje kleiner wordt gemaakt.
  Hij loopt met zijn hoofd letterlijk en figuurlijk helemaal in de hemel als hij zich met Junker op het podium kan verschijnen. Net als andere, vooral westerse leiders heeft hij vanwege eigen belang Spanje te koop aangeboden, met name om Soros een gunst te bewijzen, waarmee vrijwel direct na zijn aanstelling een geheime ontmoeting heeft plaatsgevonden. Dat de boten vol met gelukzoekers aan de Spaanse havens mochten aanmeren is ook te danken aan het feit, dat zijn echtgenote ook een Soros NGO is, of tenminste voor een NGO aan het werk is. In de korte tijd dat hij aan de macht is heeft hij al meer schade voor het land aangericht dan de vorige regering in zijn hele regeringsperiode.

  Liked by 1 persoon

 2. Marcelina // februari 7, 2019 om 20:29 //

  Nog even ter aanvulling. Net als alle linksliberale leiders in het Westen, hij veracht zijn eigen bevolking. Hij vindt dat het land moet wworden aangevuld, c.q. vervangen met vers bloed en pleit dan ook voor om de nieuwkomers, ongeacht waar ze vandaan komen, ongeacht hun (criminele” achtergrond automatisch de Spaanse nationalitet te verschaffen. Komt het bekend voor?.

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 20:50 //

  @Marcelina:

  Met dank voor de toelichting. We zien nogal eens dat er leiders naar boven komen die niet de belangen van het eigen volk behartigen, doch een andere agenda nastreven zoals het handelen in het belang van de EU.

  Het gebeuren in Spanje heb ik niet zo gevolgd, hoe is het mogelijk dat deze socialistische dwaas met oikofobe afwijking aan het bewind geraakt is?

  Liked by 1 persoon

 4. Een verschil tussen sociaal democratie en nationaal socialisme. Ik kan niet anders zeggen dat het snorretje uit duitsland 85 jaar geleden al schreef over het gevaar van sociaaldemocratie, met invloed van joods achter de schermen poppenspelers. En hij had gelijk! Wat je als zelfdenkend ervarend mens kunt zien als je de ogen open doet en kijkt. Ik snap het gros van het volk niet, dom geboren, dom gebleven. En dan nazi als schimp woord gebruiken, de meesten weten niet eens waar het voor staat!
  Geindoctrineerd, verhalen horen en doorgeven, maar zelf denken en zien weinig. Ik ben blij dat er min of meer toch een wending komt hier en daar, maar veel te laat.
  Menselijke psyche is doorgrondelijk, en te manipuleren, daar word gebruik van gemaakt. De media propaganda als leerschool voor volwassenen. kauw dat maar lekker door, en je blijft dom gehouden.

  Like

 5. Raveltje // februari 7, 2019 om 23:39 //

  Die met het snorretje zorgde wel voor oorlog .Wilde de hele wereld in zijn macht
  Van de EU komt ook niet veel goeds van het is inderdaad al te ver gaande

  Liked by 1 persoon

 6. tim pietersen // februari 8, 2019 om 02:12 //

  1933 judea declares war on germany……………

  12 keer heeft hitler vrede aangeboden…………….

  helaas raveltje

  duitse stukkas kunnen spanje misschien bevrijden van de communist Sanchez

  hup spanjaarden

  Like

 7. Marcelina // februari 8, 2019 om 11:31 //

  CurvedAir Bellair

  Sanchez is niet gekozen, maar hij heeft zijn huidige positie gewoon gekaapt/in beslag genomen, wanneer Rajoy vanwege bewezen corruptie moest aftreden. De meeste regeringsleiders zijn één pot nat. De ene is nog erger dan de andere. In dit geval, de enige dat voor Rajoy pleit is, dat hij de migratie in bedwang heeft kunnen houden.

  Liked by 1 persoon

 8. iemand legt mij eens uit, waarom dit allemaal kan doen en laten. Bewind, politie ook compleet linkse rakkers? het militair? Bevolking algemeen kop in hun reet houden?
  Ik denk de kunst van manipulatie, afhankelijkheid makend, verdeeldheid zaaiend beleid. Een mens
  die afhankelijk is, kan worden gemanipuleerd en gecontroleerd. Je moet het militair op jouw zijde krijgen, anders is een staatsgreep niet te doen. Iemand die daar echt gedegen kennis/ ervaring heeft?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s