Nieuw

Pope & Islam’s Most Important Imam Just Signed A Covenant That Pushes Us Much Closer To A One World Religion

A historic interfaith covenant was signed in the Middle East on Monday, and the mainstream media in the United States has been almost entirely silent about it.  Sheikh Ahmed al-Tayeb is considered to be the most important imam in Sunni Islam, and he arrived at the signing ceremony in Abu Dhabi with Pope Francis “hand-in-hand in a symbol of interfaith brotherhood”.  But this wasn’t just a ceremony for Catholics and Muslims.  According to a British news source, the signing of this covenant was done “in front of a global audience of religious leaders from Christianity, Islam, Judaism and other faiths”…

The pope and the grand imam of al-Azhar have signed a historic declaration of fraternity, calling for peace between nations, religions and races, in front of a global audience of religious leaders from Christianity, Islam, Judaism and other faiths.

Pope Francis, the leader of the world’s Catholics, and Sheikh Ahmed al-Tayeb, the head of Sunni Islam’s most prestigious seat of learning, arrived at the ceremony in Abu Dhabi hand-in-hand in a symbol of interfaith brotherhood.

Freedom Outpost >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Pope & Islam’s Most Important Imam Just Signed A Covenant That Pushes Us Much Closer To A One World Religion

  1. Dat die PAUS een verrader is van Christus wist ik al maar dat die Super Allah daar in meegaat dat gaat mij te ver met 1 Wereldgeloof en hoe moet het dan met mij??
    Ik ben Atheist en was Slap-Luthers,dus IK GELOOF DAT WIJ BEDONDERD WORDEN dus Weg met al die NAMAAK GELOVEN.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Pope & Islam’s Most Important Imam Just Signed A Covenant That Pushes Us Much Closer To A One World Religion | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s