Nieuw

Islamieten patrouileren 

De inwoners van New York zijn verontrust nu de “Moslim Community Patrols” is begonnen met het patrouilleren in hun woongebieden in auto’s vermomd als politieauto’s.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Islamieten patrouileren 

 1. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 16:48 //

  Als Amerika al door de knieën gaat voor moslim-dwingelandij kan Europa het helemaal wel vergeten.

  Bijzonder vreemd dat de USA na de gebeurtenissen in 2001 de WOT geentameerd heeft (war on terror) en dat men niet alleen moslims binnen de grenzen toelaat en faciliteert, maar ze ook nog de dienst laat uitmaken.

  Groot Brittannië is al gevallen, nu de States ook nog? Kiss your ass goodbye.

  Like

 2. Kijk , zijn ketting is-lam itisch aangepast ! https://cultuurondervuur.nu/pauselijk-bezoek-aan-marokko/

  Liked by 1 persoon

 3. Of het islam drammerij is lijkt betwijfeld te worden (https://www.snopes.com/fact-check/muslim-community-patrol-nyc/) maar het idee alleen al dat er dergelijk uitgedoste auto’s rijden vind ik verwerpelijk. Vergeet niet, alles gaat in het geniep bij moslims..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s