Nieuw

Frankrijk roept ambassadeur terug uit Italië na “onaanvaardbare provocaties”: “Niet meer gezien sinds Tweede Wereldoorlog”

Een ongezien diplomatiek incident in Europa.

Frankrijk heeft zijn ambassadeur in Italië voor overleg teruggeroepen vanwege een reeks “provocaties” door de leden van de Italiaanse populistische regering. Een voorbeeld daarvan is volgens Parijs de ontmoeting die vice-premier Luigi Di Maio deze week in Frankrijk had met een delegatie van de Franse protestbeweging van de gele hesjes. Vicepremier Matteo Salvini probeert te sussen.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Frankrijk roept ambassadeur terug uit Italië na “onaanvaardbare provocaties”: “Niet meer gezien sinds Tweede Wereldoorlog”

 1. Salvini … niet sussen. Laten zo, en haal jullie ambassadeur óók terug uit shithole Frankrijk. Laat die diplomaat in Italië een departement van deportatie gaan opzetten, veel nuttiger.

  Like

 2. tim pietersen // februari 8, 2019 om 02:18 //

  wanneer gaat de leider van yellow vests zich uitroepen tot president?

  macron kan niet zeiken want hij erkent die maafiosi uit venezuela

  Like

 3. Het enige wat Macron hoeft te doen is aftreden en het is opgelost.
  Hoe ver sta je wel niet van het volk af om dat te kunnen begrijpen?!

  Like

 4. templars2017 // februari 8, 2019 om 13:48 //

  Macron weet dat hij niet geliefd meer is ,als ie dat ooit is geweest, maar aftreden is een brug te ver blijkbaar.
  Hij weet dat het volk zijn kop wil, dat is tevens ook de reden waarop hij zijn ordediensten op zijn eigen burgers laat schieten, dit en het feit dat er een beweging is die hem steunt onder de naam de rode sjaals maken de situatie in Frankrijk extreem ontvlambaar.
  Maar het toppunt van de hypocrisie van macron en zijn trawanten ligt in het erkennen van de maffiosso in Venezuela ,hij doet echter exact hetzelfde als Maduro ,hij houd vast aan de macht .
  Door Maduro te veroordelen en die andere te erkennen hoopt hij op een goed blaadje te blijven bij de Amerikanen ,trouwens dit is niet allen macron die deze kaart trekt ook heel de eu doet er aan mee.
  Vergeet niet dat Rusland en China enorme belangen hebben in Venezuela ,ze zijn economisch ,militair en financieel verbonden met het land.
  De mogelijkheid dat er daar een oorzaak voor een conflict hier in europa onstaat is reeël …..

  Like

 5. De GELE HESJES IS PRACHTIG EN DAPPER,maar dit HAKT er meer in op Diplomatiek niveau en heeft politiek gezien een meerwaarde en is een klap in het gezicht van Macron die dit land als een Dictator probeert te besturen maar hem NOOIT GAAT LUKKEN,Fransen zijn Revolutioneren en hij kan weggaan of zijn kop rolt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s