Nieuw

Finnen zijn van mening dat de cultuur en godsdienst van moslimmigranten seksueel geweld aanwakkeren

Een meerderheid van de Finnen is van mening dat de culturele waarden en religie van migranten de schuld zijn van de explosie van seksaanvallen die de Scandinavische natie teisteren, aldus de Gallup-peiling.

Uit een Gallup-onderzoek in opdracht van Helsingin Sanomat, de grootste abonnementskrant van Finland, bleek dat de bezorgdheid over massale migratie een steeds meer verdeeldheid zaaiende politieke kwestie is geworden, terwijl er massaal politieonderzoeken zijn gestart naar “grooming gangs” en seksuele aanvallen op kinderen van wie de daders migranten en “asielzoekers” zijn.

Maar liefst 65 procent van de respondenten zei het eens te zijn met de stelling: “De belangrijkste oorzaken van seksuele misdrijven zijn de uiteenlopende cultuur en religie van immigranten”.

Interessant is dat, terwijl veel aanhangers van de conservatief-nationalistische Finse Partij snel een verband leggen tussen massamigratie en de toename van seksuele misdrijven, weinig aanhangers van linkse partijen zich op hun gemak voelen bij het trekken van dezelfde conclusie en zeggen dat ze er de voorkeur aan geven “te benadrukken dat Finnen net zo goed verantwoordelijk zijn voor seksuele misdrijven”.

Slechts 17 procent van de aanhangers van de Finse Partij zei tevreden te zijn met de manier waarop functionarissen op de situatie hebben gereageerd, en 60 procent zei dat de beste manier om seksmisdrijven te bestrijden de beperking van de vluchtelingenopname of immigratie als geheel is.

“Mensen met een buitenlandse achtergrond zijn verantwoordelijk voor een kwart van alle gemelde seksuele misdrijven, ondanks dat ze slechts 6,9 procent van de Finse bevolking uitmaken”, meldt Sputnik, verwijzend naar de Finse politie.

Zie meerdere van onze recente verslagen over Finland hier.

Bron:

Finns Blame Migrants’ Culture, Religion for Wave of Sex Attacks

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Finnen zijn van mening dat de cultuur en godsdienst van moslimmigranten seksueel geweld aanwakkeren

 1. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 16:36 //

  Geheel mee eens, zij het dat ze hier wel erg laat achterkomen.

  Het is wijzer om migranten vóóraf te beoordelen, of nog beter het Australische migratiemodel te hanteren.

  Nog wijzer is het, om helemaal geen migranten toe te laten want het zijn vrijwel altijd parasieten en criminelen.

  Dat is ook logisch, want men migreert altijd om er voordeel uit te behalen. Helaas lukt dat aardig in de naïeve Westerse samenlevingen, die spoedig een nóg hogere tol zullen gaan betalen voor hun kinderlijkheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s