Nieuw

Duitsland: “Asielzoekers” verwoesten ter beschikking gestelde appartementen – 540.000 euro schade

© Fotocollage Anonymousnews

In Reinbek bij Hamburg werden 50 appartementen voor “asielzoekers” ter beschikking gesteld. De lokale Arbeiterwohlfahrt (sociale dienstverlening voor arbeiders) kreeg de opdracht de huisvesting te verzorgen en streek daarvoor maar liefst 685.000 euro belastinggeld van de gemeente op, maar volgens een rapport in het Hamburger Abendblatt werd er echter geen contract tussen de gemeente en het AWO gesloten.

Een inventarisatie heeft nu ontnuchterende details onthuld. Een derde van de 50 appartementen is zodanig door vandalisme beschadigd dat ze feitelijk onbewoonbaar zijn en volledig gerenoveerd moeten worden. De daar ondergebrachte asielzoekers hebben in een razende vandalisme-woede de deuren ingeschopt of met gaten geperforeerd, de moderne ingerichte keukens volledig ontmanteld, muur- en vloertegels kapotgeslagen en toiletten onbruikbaar gemaakt.

De verantwoordelijken van het AWO betreuren het dat zij er niet in geslaagd zijn om de bewoners te begeleiden bij het “verzorgen van de appartementen”. De ontmanteling van de inbouwkeukens en de moedwillige vernietiging van nieuwe sanitaire voorzieningen kan echter nauwelijks verklaard worden door een onzorgvuldige aanpak. Daartoe behoort een massieve vernielzucht.

Volgens eerste schattingen hebben de gewelddadige excessen van de vluchtelingen in Reinbek een schade van ongeveer 540.000 euro veroorzaakt. Geld dat uit de stadskas van Reinbek wordt geplukt en elders zal ontbreken. De gemeente heeft daarom de consequenties getrokken en de samenwerking met de AWO stilgelegd.

Bron:

Hamburg: „Flüchtlinge“ verwüsten bereitgestellte Wohnungen – 540.000 Euro Schaden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland: “Asielzoekers” verwoesten ter beschikking gestelde appartementen – 540.000 euro schade

 1. hmm? dat hadden we toch al eens voorbij zien komen?

  Like

 2. Yep. Volgens mij ook, ondanks dat Anonymousnews de datum van deze week aangeeft.
  Maar uit ervaring weet ik dat een dubbel geplaatst artikel, dat weleens door het totale ontbreken van plaatsingsoverleg tussen Fub en mij gebeurt, altijd nog steeds gelezen wordt door passanten die het niet eerder waren tegengekomen.

  Like

 3. antiislamnu // februari 8, 2019 om 00:26 //

  Like

 4. Dit heet verrijking.

  Like

 5. wai alles kaput sjlage, du deutse betsale

  Like

 6. Je moet die gasten gewoon terug sturen want zo zie je maar weer je help ze en ze slopen alles.

  Gewoon oprotten met die gasten en dan kost het ons minder geld en belasting.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s