Nieuw

Debat Turkenfraude – Machiel de Graaf wil Selcuk Ozturk najagen

Nederlandse politiek is zo saai dat wij meestal niet meer kijken naar die doorgestoken poppenkast, maar soms is er een uitzondering die het de moeite waard maakt om toch even te kijken.

Machiel de Graaf en Selcuk Ozturk hebben een aanvaring. Turken frauderen zich helemaal de moeder, omdat (financiële) jihad nou eenmaal verplicht is en dat mag niet gecontroleerd worden omdat er besloten is dat wij moeten verdwijnen.

Saai debat is saai, tot ongeveer 15.30. (sla de video maar over, samenvatting eronder)

Dit dus:

Jammer, die Turk gaat toch niet nagejaagd worden:

Turk trapt nog even na:

En nog een schepje er bovenop:

Hij heeft wel lef die Turk:

Kan iemand dat Binnenhof voor ons dichtmetselen en Ozturk uitzetten ? Bedankt alvast !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Debat Turkenfraude – Machiel de Graaf wil Selcuk Ozturk najagen

 1. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 16:20 //

  Ozzy Ossenbrein maakte overigens een nogal domme fout met zijn jankerige verwijten richting zijn opponent: hij werd, zei de dikke turk ‘aangejaagd’ in plaats van ‘nagejaagd’.

  Een schande dat deze dikke domkop, die zelf verdacht wordt van fraude, zich in Europa bevindt, laat staan plaats heeft in de tweede kamer.

  Like

 2. Ik zal over hard werkende Turken en Marokkanen niets zeggen, en ja die heb je volop.
  Maar dit soort tuig mogen ze van mij opjagen richting Ankarra. Parasiterend en net als de meeste politici zitten ze er voor eigenbelang. Proberen onderzoeken te dwarsbomen. Trump is er niets bij.

  Like

 3. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 17:24 //

  @Stef.

  Ja hoor, daar is ie weer, het sprookje van de ‘hardwerkende’ Turken en Marokkanen.

  Een klein percentage werkt. Broodroof, dat wil zeggen dat er banen van Nederlanders worden afgepakt. Moet jij eens proberen in hun broedkolonies, je kunt een mes tussen je ribben krijgen.

  Hardwerken…Als pooier of drugsdealer? Hardwerken…bij de Mocromaffia?

  Deporteren, dan kunnen ze hard gaan werken om de thuislanden EINDELIJK eens op te bouwen.

  Liked by 1 persoon

 4. @Stef
  CurvedAir overdrijft misschien een beetje, maar die ‘hardwerkende Turken en Marokkanen’ zitten voornamelijk in de islamitische groente zaakjes, -bakkers en -slagers, kebabzaakjes, rijlesinstructeurs en wat taxi chauffeurs. De rijles instructeurs en taxichauffeurs werken heel regelmatig zwart en doen daar niet eens geheimzinnig over.
  Wat betreft de islamitische winkels: daar is nooit iets van multicultureel personeel te merken. Het zijn allemaal islamieten en als je daar als blanke solliciteert lachen ze je nog net niet in je gezicht uit, maar veel scheelt het niet.
  En ja, er zullen best hardwerkende Turken en Marokkanen zijn. De vraag is of dat uitzonderingen zijn, of dat het de meerderheid betreft. Helaas zie ik geen enkele reden om aan te nemen dat de meerderheid de juiste arbeids-ethiek heeft. De jeugd nog minder dan de oudere generatie. Dat is ook niet vreemd, want de invloed van islam groeit met de dag. En als je dat eens echt rustig bestudeert dan merk je dat roof er een zeer wezenlijk onderdeel van uitmaakt en dat mensen die hard werken voor hun geld worden gezien als minderwaardig en dom.
  Een ideologie met een dergelijke instelling, die van jongsaf aan bij mensen ingepmpt wordt zal nooit leiden tot grote groepen mensen met een goede werkethiek. Ga eens praten met mensen die veel zaken doen in islamitische landen en dan weet je het wel: onbetrouwbaar en zonder smeergeld gebeurt er niets.

  Liked by 1 persoon

 5. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 21:33 //

  @ Johan P

  Jouw betoog is anders ook niet onverdeeld lovenswaardig en geeft ook niet de noodzaak aan waarom we dat hier allemaal moeten faciliteren. Laat turkse bakkers in Turkije broodjes bakken (of zoete broodjes met de jihadkliek van Erdogan) etcetera.

  Vergeet niet dat je voor elke Turk die je hier aanstelt in een lager beroep er een werkzoekende Nederlander langs de weg blijft staan en in het uitkeringstraject belandt. De deugbrigade wijst dan ijverig met het zweterige vingertje naar de werkende Turk, maar de werkloze die buiten de bak valt wordt nogal opzichtig verzwegen.

  Dat zien we onder andere bij PostNL, waar nonchalant sturende turkjes en marokkaantjes de witte busjes besturen, en autochtone mensen die al dan niet tijdelijk een baantje zoeken vallen naast de boot.

  Ook maakte ik de lezer al attent op het ontbreken van wederkerigheid: laat blanken maar eens proberen banen in te nemen in de thuislanden van de islamieten, dan is plotseling de wereld te klein.

  Zijn wij op één of andere cryptische manier soms schatplichtig aan woestijnlanden met profijtzieke nomadenvolkeren?

  Like

 6. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 21:44 //

  Maar enfin, zover is Nederland al gezakt: een obesitas Turk poetst hier de bijstandsfraude van zijn soortgenoten schoon door er een jij- bak van te maken richting de persoon die het aankaart, en nog wel in onze (nou ja, onze…) Tweede Kamer.

  Ja, dit is zo’n ‘hardwerkende’ Turk. Hardwerken om zijn zakken te vullen als lid van het parlement, en al doende de misdaden van zijn smerige soortgenoten schoon te poetsen.

  Like

 7. De Polen fraude is ook gaande bij de Turken, maar daar hoor je niks over.

  Like

 8. Het ergste is nog wel dat ze de fraude bij DENK al heel lang wisten, maar nu ze zelf een hekel aan deze partij krijgen moest het pas boven water komen.
  Dankzij de VVD hebben we nu clowns zoals DENK in de 2de kamer zitten, want niemand ging meer naar de stembus toe en besloot Mark Rutte om clowns in te zetten ipv degelijk en juiste politiek te gaan bedrijven.

  Like

 9. Jack vanderVeen // februari 8, 2019 om 22:06 //

  hardwerkende buitenlanders? alleen in de “buitenlandse” supermarkten en broodbakkerijen.
  andere vormen van detailhandel, buiten de soft- en harddrugs, wordt nauw3elijks eerlijk verdiend en inherent aan de verdiensten gewerkt.
  en het respect naar hun klanten toe, in het bijzonder de eetgelegenheden, velen noemen ons de “kuthollanders”, waarbij ze niet discrimineren, dat wel weer nagegeven.
  want ik als moslim behoor voor hen ook bij die kuthollanders wegens mijn kritische en moderne opvattingen, waarbij ik zeker geen blad voor de mond neem. beseffend, dat ooit …………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s