Nieuw

Voorzitter van de Europese Raad: “Speciale plaats in de hel voor Brexit-aanhangers”

In verband met een persconferentie gaf Donald Tusk woensdag samen met de Ierse premier Leo Varadkar de Brexit-aanhangers een veeg uit de pan. De verklaring heeft veel aandacht getrokken.

EU-parlementariërs die een Brexit prefereren reageerden met woede over wat men Tusk’s “arrogantie” noemt. Op Downing Street in Londen vraagt men zich “of hij denkt dat het gebruik van een dergelijke taal gunstig is”.

De woordvoerder van de Britse premier Theresa Mays gaf commentaar op de verklaring en merkte op dat de stemming werd ingegeven door een “robuust en levendig” debat in wat het grootste democratische evenement van het land is geweest en dat de focus nu zou moeten liggen op de uitvoering ervan.

Een van degenen die reageerden op de Tusks tweet is voormalig UKIP-leider Nigel Farage.

Na Brexit zijn we bevrijd van ongekozen, arrogante pestkoppen zoals u en runnen we ons eigen land.
Klinkt voor mij meer als de hemel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Voorzitter van de Europese Raad: “Speciale plaats in de hel voor Brexit-aanhangers”

 1. Zo kan je zien dat die klootzakken van de EU in Brussel alles kunnen zeggen zonder consequenties. Ik zeg dan maar. Er is een speciale plaats in de hel voor iedereen van de EU die de migratie wilt bevorderen en terroristen binnen haalt. Wat zou het toch een mooi gezicht zijn ze tegen de muur te zien staan. We moeten ze in maart stoppen maar ze zullen wel iets verzinnen waardoor onze legale coup mislukt.

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier // februari 7, 2019 om 11:09 //

  Die speciale plaats is als stoker, zijn stoken het vuur op waar de eurofielen in zullen branden !!!

  Like

 3. Het ultieme kwaad is Tusk. Ik hoop dat hij veel pijn mag lijden.

  Like

 4. “Iets wat het grootste democratische evenement van het land is geweest…”

  Indien het democratisch was en een groots ‘evenement,’ had je dat nu niet hoeven herhalen.
  Dan wist iedereen ervan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Voorzitter van de Europese Raad: “Speciale plaats in de hel voor Brexit-aanhangers” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s