Nieuw

Universiteit Utrecht gaat blanken ausradieren

Een projectplan van de Universiteit Utrecht (UU) om de diversiteit op de instelling te vergroten doet enige stof opwaaien. Een artikel van de Telegraaf leidt tot kritiek op de instelling waarop de UU vervolgens reageert dat het verhaal van de krant de kern mist van de aanpak. Wat staat er in het plan van Taskforce Diversiteit?

De universiteit wil ‘diverser’ worden en een meer ‘gewenste studentenpopulatie’ aantrekken. Nederlanders vallen daar kennelijk niet onder. U bent niet gewenst.

DUIC:

“Een divers samengestelde gemeenschap van studenten en docenten draagt bij aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving”.

Ik twijfel er niet aan dat het uitdagend zal zijn. De hele maatschappij is tegenwoordig doordrenkt met die ‘uitdaging’ en het is nou niet bepaald een vooruitgang te noemen vergeleken met enige decennia geleden.

Het probleem ligt bij de Nederlanders:

Zo zouden Nederlandse studenten vaak niet openstaan voor andere culturen.

Haal ze dan niet binnen, maar maak een begin met repatriatie.

Ook zouden opleidingen moeten gaan nadenken over hoe ze bepaalde vragen stellen tijdens selectierondes. “Vertel eens, hoe denk je over”, zou bijvoorbeeld een typisch westerse vraagstelling zijn waarmee mensen uit andere culturen volgens de universiteit niet overweg kunnen.

Wie moet zich hier potjandriedubbeltjes nou aanpassen ?

Islamisering:

Daarnaast zouden er in de jaarkalender niet alleen de christelijke feestdagen genoemd moeten worden, moet er ook halal-voedsel komen in de restaurants en zijn ook gebedsruimtes welkom.

Want islam is zo lekker wetenschappelijk. Ibn Chaldoun oftewel Ibn Khaldun (1332 -1406):

De Rede en de Vrijheid  had de “grote” Ibn Khaldun ook al niet hoog zitten:

“Ons is bevolen om uit te bannen en te onderdrukken elke speculatie over [oorzaken] en ons te richten op de Veroorzaker van alle oorzaken, zo dat de ziel krachtig gekleurd zal worden door de eenheid van God. Een man die zich houdt bij oorzaken is gefrustreerd. Hij wordt terecht een ongelovige genoemd ( . . .) daarom is ons door Mohammed verboden om oorzaken te bestuderen.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Universiteit Utrecht gaat blanken ausradieren

 1. CurvedAir Bellair // februari 6, 2019 om 18:15 //

  De bijl aan de wortel der beschaving: weer ze maar, die blanke docenten en leerlingen, net zo lang tot de universiteit dat predikaat niet meer waardig is en vervalt tot een dagverblijf voor moslims met hoogmoedswaanzin.

  Dat laatste bezitten ze overigens van nature, ofschoon ze massaal hun thuislanden hebben verlaten omdat men niet de capaciteit had een moderne beschaving op te bouwen. Nee, men zet liever nieuwe kindsoldaatjes voor Allah op de wereld, en laat anderen er voor betalen. Is het niet, VVD, CDA, CU en D66? Islam-collaborateurs.

  Liked by 1 persoon

 2. Diversiteit heeft een andere betekenis gekregen nl. niet meer Europeanen, Finnen, Zweden, Duitsers, Noren, Ieren, Hongaren, Belgen, Schotten,etc. Zelfs geen Amerikanen, Japanners. Latijns- amerikanen etc. Nee, diversiteit betekend nu nl. Meer moslims, meer halal, meer islam en aparte gebedsruimten. De 6 talen sprekende F.Timmermans heeft bepaald dat Europa meer divers moet worden, maar dan wel in de nieuwe betekenis van het woord, dus meer islam. Anders, zo zei hij, wordt het oorlog. Vandaar dat de religie van de vrede zoveel mogelijk geimporteerd en gefaciliteerd dient te worden om Europa te verrijken met vrede.

  Like

 3. Josse de Voogd is staatjesverzamelaar:

  Like

 4. Like

 5. Nooit meedoen aan hun zogenaamde onderzoeken op werkvloeren.
  Je weet wel, van die onderzoeken over de kwaliteit e.d.
  Als je ergens iets aangeeft wat zou moeten veranderen, dan wordt het erger in de toekomst op datgene.
  Die onderzoeken zouden anoniem moeten zijn, echter zijn ze dat nooit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s