Nieuw

Schandalig vonnis in Reutlingen: 12-voudige verkrachting – Rechter laat Syrische zedendelinquent vrij

Een zogenaamde “oorlogsvluchteling” uit Syrië, die zich in minstens 12 gevallen schuldig had gemaakt aan verkrachting, verwees tijdens zijn proces naar de Koran en zei dat zijn geloof hem in staat stelde zijn seksuele instinct ongehinderd uit te leven. Dankzij een royale migratiebonus ontsnapte de ingevoerde zedendelinquent met een onschadelijke voorwaardelijke straf.

door Ernst Fleischmann

Het feit dat de grote immigratiegolf die in 2015 is begonnen, niet alleen hartchirurgen en uitstekend opgeleide ingenieurs naar ons thuisland heeft gespoeld, is waarschijnlijk al door sommige burgers opgemerkt. Djamal M. behoorde tot de miljoenen mensen die op dat moment hun toevlucht zochten. De Syriër had eenvoudigweg zijn eigen vrouw met 7 kinderen in Libanon, waar ze eerder naartoe waren geëmigreerd, achtergelaten om alleen naar Duitsland te verhuizen.

Daar maakte hij zich eerst comfortabel in de sociale hangmat. Op kosten van de belastingbetaler woonde de Syriër in de historische cultuurstad Reutlingen. Met de hulp van enkele toegewijde vertegenwoordigers van de lokale asielindustrie is de immigrant erin geslaagd om erkend te worden als oorlogsvluchteling. Hoewel zonder paspoort, maar uitgerust met de nieuwste iPhone, hield de “vluchteling” contact met zijn clan om hen na tweeënhalf jaar als onderdeel van de gezinshereniging in het beloofde land te laten vliegen. Je raadt al, wie de vliegtickets mocht betalen voor de 7-koppige bijlage (de oudste zoon moest als eerste in Libanon blijven vanwege de geldschulden) van de specialist.

Het herstelde gezinsgeluk duurde echter niet lang. Want de Syrische vrouw, die volgens islamitische rituelen op zestienjarige leeftijd moest trouwen, voelde, in tegenstelling tot haar man, na de geplande vlucht naar het land van melk en honing geen blijvend verlangen meer naar seksuele gemeenschap. Natuurlijk accepteerde Djamal M. deze moedige daad niet, riep zijn oom, die ook Merkels oproep in de Duitse sociale systemen had gevolgd, om hulp en verkrachtte zijn eigen vrouw wanneer hij maar wilde. De Syrische voerde de eenzijdige liefdesdaad met zijn vrouw minstens 12 keer op deze manier uit.

Omdat niet alleen de brute verkrachtingen vaak gepaard gingen met massale geluidsoverlast, moest de politie meerdere malen de accommodatie binnenkomen en zorgen voor ordehandhaving. Zoals het een goede Syrische man betaamt, demonstreerde Djamal M. ook bij elke gelegenheid wie de meester is in het door de islam gedomineerde huis. In deze context werd de vrouw regelmatig bespuwd, beledigd en geslagen, en er werd gezegd dat een leren riem werd gebruikt voor de juiste bestraffing. De procedure tegen de Syriër wegens toebrengen van lichamelijk letsel, bedreiging is echter na korte tijd politiek correct beëindigd. In de Bondsrepubliek Duitsland is er vandaag de dag veel begrip voor de culturele eigenaardigheden van de pensioenontvangers van morgen.

Wat niet werd beëindigd, echter, was het proces voor veelvoudige verkrachtingen. De Syriër moest zich hiervoor nu tot de rechtbank van Reutlingen wenden en gaf zelfs vrijelijk toe dat hij zijn vrouw had gedwongen om tegen haar wil geslachtsgemeenschap te hebben. Dat hij de daad op een gewelddadige manier in totaal 12 keer met zijn vrouw heeft uitgevoerd, gaf hij in het kader van zijn verklaring volledig toe. Maar de “vluchteling” was zich dus niet bewust van enige schuld.

Zijn absurde verklaring deed niet alleen de adem van de toeschouwers stokken. De medeburger zei inderdaad dat de verkrachting van zijn vrouw zijn recht was onder de Koran. Als moslim mocht hij natuurlijk tegen de wil van zijn eigen vrouw de seksuele daad verrichten, aldus de obscure argumentatie. De links-groene gerechts tolken aan het lokale hof toonden vervolgens veel empathie voor de Syrische zedendelinquent.

Zo wees officier van justitie Burkhard Werner er uitdrukkelijk op dat het misdrijf verkrachting in het huwelijk pas sinds 1991 in Duitsland bestaat. De Oriëntaal had dan ook niet kunnen weten dat dergelijke handelingen in zijn nieuwe adoptieland verboden waren. De aanklager beschouwde de juridisch verschillende situatie in Syrië ook als ontlastend. Terwijl de etnische Duitsers altijd wordt verteld: “Onwetendheid beschermt niet tegen bestraffing”, is dit principe natuurlijk niet van toepassing op Merkels goudstukken van over de hele wereld.

De 12-voudige verkrachting zou zeker als een minder ernstige zaak kunnen worden beschouwd, aldus officier van justitie Werner. Openbare verdediger Steffen Kazmaier gebruikte dezelfde toon en vroeg om clementie, ook in het belang van de vrouw. Met name omdat de verdachte integratiecursussen had gevolgd, moest worden aangenomen dat hij geen kennis van het Duitse rechtssysteem kon hebben, volgens de ruwe beschermende bewering van de verdediging. Aan het einde volgde rechter Eberhard Hausch grotendeels de linkse groene trivialisatietactiek en legde een belachelijke 1,5-jarige voorwaardelijke straf op.

In een typische dader-slachtoffer omkering werd de seriële verkrachter plots slachtoffer van zijn omgeving voor de rechtbank, die niet eens kon weten dat zijn daden strafbaar waren. De uiterst royale migratiebonus redde de zedendelinquent dus van een gevangenisstraf en hij kan nu vrolijk doorgaan met het verkrachten. Of de volgende aanval plannen – volgens zijn advocaat streeft Djamal M. naar het verkrijgen van een rijbewijs voor vrachtwagenchauffeurs. De volgende kerstmarkt zal zeker komen.

Bron:

Skandal-Urteil in Reutlingen: 12-fache Vergewaltigung – Richter lässt syrischen Triebtäter laufen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Schandalig vonnis in Reutlingen: 12-voudige verkrachting – Rechter laat Syrische zedendelinquent vrij

 1. Duchesne // februari 7, 2019 om 11:26 //

  Kijk, het rechtssysteem werkt dus met twee maten, lijkt me voer voor ongeveer elke soort gesubsidieerde organisatie om te gaan procederen…

  Wat is er met die vrouw gebeurd, lijkt me dat die haar leven niet meer zeker is en liever terug naar Libanon zou gaan….
  Waar zijn al die vrouwenrechten organisaties en hulpverleners eigenlijk….o ja, bang om met Moslims in conflict te komen want ze weten wie er de baas is buiten hun anonieme kantoor met telefoon…..

  Vrouwen zoals die in het verhaal zijn de echte vluchtelingen, de echte asiel rechthebbenden. In mijn wereld had ze een scherp mes gekregen en hij werd aan tafel vastgebonden. En dan het licht uit.

  Like

 2. Het recht in eigen hand nemen is de enige oplossing

  Liked by 1 persoon

 3. politiek profeet // februari 7, 2019 om 16:07 //

  Perfect geschreven relaas hoe de rechterlijke(on)macht functioneert.
  Zulke staatsdebielen hebben wij ook in dit land,
  Er komt een tijd dat de mensen het recht weer in eigen hand moeten nemen omdat de staat faalt.

  Like

 4. Niet vergeten bij een revolutie :alle rechters een kopje kleiner.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s