Nieuw

Oregon: koranleraar veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf wegens seksueel misbruik van minderjarige meisjes

Muhammad Laftah Hasan

Een Koran-instructeur uit Corvallis werd vrijdag tot vier jaar gevangenis veroordeeld nadat hij schuldig had gepleit voor aanklachten wegens seksueel misbruik.

Volgens het District Court Attorney’s Office in Washington County, pleitte Muhammad Laftah Hasan schuldig tot eerstelijns poging tot seksueel misbruik en seksueel misbruik in de derde graad.

De politie van Tigard begon Hasan te onderzoeken in 2017 nadat een ouder contact opnam met agenten met zorgen dat hij hun dochter had misbruikt. In die tijd runde Hasan het Amerikaanse Islamitische Centrum voor de Heilige Koran in Tigard. Het slachtoffer kreeg lessen van hem.

Detective Kevin Dresser van de politie van Tigard stelde vast dat het misbruik al in 2016 begon. Detectives leerden ook van een tweede slachtoffer dat vergelijkbaar misbruik door Hasan meldde.

Hasan werd in december 2017 gearresteerd in zijn huis in Corvallis op acht punten van seksueel misbruik.

Onderzoekers zeggen dat Hasan met kinderen in verschillende gemeenschappen in Oregon en Washington heeft gewerkt. Detectives vrezen dat er nog meer slachtoffers zijn die zich nog niet hebben gemeld. Iedereen met informatie over aanvullend misbruik moet de politie onmiddellijk bellen.

In aanvulling op de gevangenisstraf van vier jaar, zal Hasan 10 jaar post-gevangenis toezicht ondergaan, een DNA-monster indienen en zich als een zedendelinquent voor de rest van zijn leven registreren. Hij zal ook meer dan $ 5000 aan restitutie betalen en krijgt geen contact met minderjarigen behalve zijn dochter. Hasan zal vijf jaar proeftijd dienen.

De slachtoffers zijn twee meisjes ‘under the age of 14’.

Bron:

Oregon: Koran instructor sentenced to 4 years prison for sexual abuse of underage girls

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Oregon: koranleraar veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf wegens seksueel misbruik van minderjarige meisjes

  1. Jack vanderVeen // februari 6, 2019 om 18:47 //

    waarschijnlijk had deze “korangeleerde” een verkeerde (dus nep-) koran gelezen. hij kan er dus echt niets aan doen dat hij deze smerige activiteiten met kinderen uitrichtte. Echt waar.

    In oosterse moslimlanden, vanaf turkije gemeten, moeten vaak jongens in gezelschap van volwassen mannen tot hun twintigste met hun piemel (laten) spelen thuis. wanneer ze weigeren kunnen ze ransel van hun eigen pedofile vader verwachten. Smeriger volk dan veel moslims bestaat er niet.
    of dit alles ook voor meisjes geldt weet ik niet. maar moeders proberen vaak GEEN SECONDE van hun dochters te wijken om zulke smerige praktijken te voorkomen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s