Nieuw

Oegandese DJ door publiek doodgeslagen – draaide “te saaie muziek”

Een DJ in Oeganda is door woedende nachtclubgasten vermoord. De reden hiervoor zou zijn dat hij “te saaie muziek” draaide.

Jerry Okirwoth, parttime DJ en student, werd door een mob nachtclubgasten vermoord omdat hij hun favoriete nummers niet speelde, schrijft SDE. De moord vond eind januari plaats in een nachtclub in het Nebbi district in het noorden van Oeganda.

De moord is geen geïsoleerde gebeurtenis. In 2014 werden drie Zimbabwaanse mannen veroordeeld voor de moord op een DJ. De moord vond plaats op Onafhankelijkheidsdag en ook die moet zijn veroorzaakt door de DJ die saaie muziek speelde. De doodsoorzaak was toen een grove schedelletsel, nadat hij met een stoel en een fles was geslagen.

Bron:

Ugandan DJ killed for playing ‘boring music’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Oegandese DJ door publiek doodgeslagen – draaide “te saaie muziek”

 1. Republikein // februari 6, 2019 om 00:48 //

  Wat zit er toch in dat water?

  Like

 2. Vroeger redde een DJ een leven en tegenwoordig wordt ie het leven uitgeslagen.

  Like

 3. Planet of the Apes.

  Like

 4. Jack vanderVeen // februari 6, 2019 om 17:55 //

  vroeger redde een DJ één leven, nu een heleboel, doordat hij nu deze wereld uitgeholpen wordt door een stelletje negroide brulapen.
  want stel dat zo een DJ wel in leven blijft door wilde muziek te gaan draaien voor die ontspoorde gorilla’s, dan gaan die dronken gorilla’s en block verkrachten en moorden nadien.
  Dus wie weet hoeveel doden deze actie bespaard heeft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s