Nieuw

KIJK: Salvini in woordenwisseling met links: “Wij sturen u 10 tot 20 migranten die u kunt opvangen”

© Fotocollage Samhällsnytt.

Onlangs belandde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini in een woordenwisseling met een linkse activist. Salvini, die werd onderbroken, maakte van de situatie een gespreksonderwerp waarin hij uitlegt dat communisten die economisch goed gesitueerd zijn, de mensen zijn die de meeste moraal prediken aan andere burgers.

Het was in het afgelopen weekend dat de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini een campagnetoespraak hield in de stad Giulianova aan de Adriatische Zee, toen hij werd onderbroken door een boze linkse activist die hem “waardeloze moordenaar” noemde.

Salvini antwoordde de activist door hem de mogelijkheid te bieden om voor migranten te zorgen in plaats van te schreeuwen.

– Een applaus voor de heer die tien migranten naar huis heeft gehaald. Geef me uw voornaam, achternaam, sofinummer, wij sturen u 20 migranten die u kunt verzorgen. U zorgt ook voor lunch, snacks en avondeten, zei Salvini.

Huichelaars
Salvini verduidelijkte vervolgens de hypocrisie van linkse burgers uit de middenklasse die immigratie altijd zullen  verwelkomen, maar zelf het liefst de gevolgen ervan vermijden. In plaats daarvan komt de werkelijke last op de economisch kwetsbare gebieden in het land te rusten, is Salvini’s mening.

– Hoe meer geld de communisten verdienen, hoe meer moraal ze aan anderen prediken, aldus Salvini.

De minister van Binnenlandse Zaken gaf ook een direct antwoord op de beschuldiging van de linkse activist dat hij een moordenaar zou zijn.

– De echte moordenaars zijn de mensen die medeplichtigen waren van de mensenhandelaars en migranten verwelkomden, die hebben van de Middellandse Zee een open begraafplaats  gemaakt, zei Salvini.

Zal het nooit accepteren
Tot slot legde Salvini uit dat hij nooit in zijn leven zal accepteren dat criminele migranten in het land verblijven. Hij zal er persoonlijk voor zorgen dat migranten naar hun land van herkomst worden teruggestuurd.

Een migrant in uw huis opnemen?
In 2017 heeft de tv-maatschappij France W9 in Frankrijk een sociaal experiment uitgevoerd. Aan Parijzenaars die voor immigratie zijn, werd gevraagd om zelf een migrant in hun eigen huis op te nemen, wat de deelnemers zeiden meer dan graag zouden doen.

Toen de kans zich voor de neus van de respondenten daadwerkelijk voordeed – toen was het niet langer interessant. In de video hieronder ziet u het experiment.

Bron:

Italiens inrikesminister i ordväxling med vänstern: ”Vi skickar dig 10 till 20 migranter som du får ta hand om”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on KIJK: Salvini in woordenwisseling met links: “Wij sturen u 10 tot 20 migranten die u kunt opvangen”

 1. Republikein // februari 6, 2019 om 13:13 //

  Dat verkondig ik al jaren, veel geschreeuw en weinig wol.

  Like

 2. copywriter // februari 6, 2019 om 13:22 //

  Hadden we hier in 2015 toch ook. Al die BN goedmensen op de tv wilden dolgraag een vluchteling in huis nemen maar toen het er op aan kwam deden ze of hun neus bloedde.

  Like

 3. En kijk, dat soort Linkse globalisten met een grote bek zijn ook in Nederland diegenen die in talkshows steeds acte de presence geven zolang de door hen veroorzaakte ellende maar door anderen, zoals de belastingbetalers, worden opgelost. Zoals ook die dames, die natuurlijk niet voor niets blond waren, die bij die treinstations stonden met spandoeken (vluchtelingen welkom) en vervolgens de daaruit volgende ellende door anderen lieten opknappen in plaats van zelf die vluchtelingen in huis te nemen en te onderhouden van hun eigen geld in plaats van het geld van anderen.

  Dit soort mensen zijn een ramp voor de maatschappij en daarom moeten we daar zo snel mogelijk van af.

  Liked by 1 persoon

 4. bekend verhaal van zulk volk, en er lopen nog genoeg van die rond. Lafaards, geen verantwoording nemen voor hun daden.

  Like

 5. Jack vanderVeen // februari 6, 2019 om 18:11 //

  definitie van hypocrisie: zie filmpje.
  Volgens mij was er een BNK (bekende nederlandse kut) die haar zolder aan het inrichten zou gaan om een neger op iets wat er op leek te huisvesten. ook van die BNK-er niets meer gehoord.
  zal dat zoldertje nog niet af zijn misschien?

  Like

 6. tim pietersen // februari 6, 2019 om 18:41 //

  heeft ie geen nederlands italiaanse familielid? SALVINI voor PREMIER!

  Like

 7. @tim pietersen. Een terechte opmerking. Salvini is wat mij betreft ook welkom in Nederland om premier te worden. Die van ons is namelijk stuk.

  Like

 8. Hahaha om je kapot te lachen, wat een huichelaars! Ze zijn voor migranten maar dat is makkelijk praten als je zelf in een ‘betere’ buurt woont; de mensen die ze als buren krijgen, worden ermee opgescheept en met de overlast geconfronteerd. Al die ‘goedmensen’ zouden verplicht moeten worden om de migranten in hun eigen huis op te vangen…dan denk ik dat het probleem van de migranteninvasie snel zal zijn opgelost… 🙂

  Like

 9. Fransdo // maart 14, 2019 om 15:34 //

  Citaat: ‘De echte moordenaars zijn de mensen die de medeplichtigen waren van de mensenhandelaars en migranten verwelkomden, die hebben van de Middellandse Zee een open begraafplaats gemaakt, zei Salvini.’

  Juist, bij ons vertegenwoordigd door clubs als de Partij voor de Allochtonen, Sp, Groen Links, D66. En een ieder die op 20 maart 2019 op één van die partijen stemt is daar ook medeplichtig aan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s